Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kedves, segítőkész, visszahúzó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves, segítőkész, visszahúzódó nőkkel nem érdemes ismerkedni?

Figyelt kérdés

A komplett rokonsága, szomszédai, kismillió "barátnő" van rájuk akaszkodva, folyton ugráltatják, zaklatják, hívogatják őket.

Ismertem pár ilyen nőt, kb semmi szabadidejük nem volt.

Ha együtt is mentünk valahova, folyton telefonáltak neki, végén már úgy kellett kinyomnia a telefonját, mert nem merte elküldeni az illetőt.

Ha az ember ilyen téren nyugalmat akar, inkább választ egy morgós, nagyszájú nőt, aki mindenkit elküld a viharba?

nov. 25. 11:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
80%

Altalaban ezek az emberek a people pleaserek, akik nem huznak meg a sajat erdekukben hatarokat, hanem mindenben mindenkinek segiteni akarnak. Ez nem nagylelkusegbol jon, hanem traumakbol, nevetletesbol es nagyon nem egeszseges.

En ugyan a csaladommal/barataimmal mondhatni nagyszaju vagyok, de sosem vagyok bunko es ha ugy erzem, valami meghaladja a fizikai/mentalis kepessegieimet, akkor megmondom, hogy ebban vagy abban nem fogok tudni segiteni. De ettol nem vagyok morgos meg bunko.

nov. 25. 11:32
 2/15 anonim ***** válasza:
64%
Én se tudom miért kötöd össze az emberi tartást a bunkósággal.
nov. 25. 11:34
 3/15 anonim ***** válasza:
59%

"Ha együtt is mentünk valahova, folyton telefonáltak neki, végén már úgy kellett kinyomnia a telefonját, mert nem merte elküldeni az illetőt.

Ha az ember ilyen téren nyugalmat akar, inkább választ egy morgós, nagyszájú nőt, aki mindenkit elküld a viharba?"

Arany középútról már hallottál, kérdező?

nov. 25. 11:47
 4/15 A kérdező kommentje:

Írtam én, hogy bunkó az ilyen nő?

Miért kell szirénázni olyanon, ami nincs?

nov. 25. 11:52
 5/15 anonim ***** válasza:
62%
A morgós, nagyszájú kb. bunkót jelent és semmiképp se összeegyeztethető az életképtelennel.
nov. 25. 11:56
 6/15 A kérdező kommentje:

Lehet sokmindenre ráaggatni félreértelmezett fogalmakat, amin aztán lehet vitatkozni...

Akkor írom azt, hogy a megszokottnál nagyobb zajterheléssel élő kedves hölgy.

nov. 25. 12:12
 7/15 anonim ***** válasza:
53%
Az hogy "elküld a viharba" egyértelműen bunkóságot jelent. A morgós és nagyszájú pedig kiválóan megerősíti ezt mint mellékjellemző
nov. 25. 12:14
 8/15 anonim ***** válasza:
De most csak ez a kettő típusú nők léteznek vagy mi? #3-as jó kérdést tett fel neked. Miért nem válaszolsz rá? ^^
nov. 25. 12:17
 9/15 anonim ***** válasza:

7-es első mondatoddal pont nem értek egyet. Aki rád akaszkodik és folyton ugráltat, őt a lehető leghelyesebb egyszer keresetlen stílusban elutasítani.

Te nyugodtan mondhatod századszorra is a kifogásokat vagy az asszertív tréningen tanult finom elutasításokat. A legtöbb ember ezen nem lelkizne és igazuk is lenne.

nov. 25. 12:20
 10/15 anonim ***** válasza:
76%

Na ez pont a "szakterületem" mert barátnőm szokta is mondani hogy milyen szokatlan, hogy egyszerre tudok nagyon szigorú lenni és meghúzom a határokat, miközben soha nem beszélek csúnyán és nem mondok rá/másra csúnyát. Szóval ilyen lehetőség is van azért

nov. 25. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!