Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki helyes,sok lánynak tetszik de nem nagydumás úgy
még nehéz barátnőt szerezni?
Az ember azt keresi ami neki nincs meg.
Neked pl egy extrovertalt vonzobbnak tűnik.
De a nők között is ugyanannyi extrovertalt van mint pasas
nov. 24. 22:30
nekem meg pont úgy tűnik a nagydumás vicceseket mellőzik a nők és nekik unalmas izomagy kell akinek faviccekhez sincs agya.
nov. 24. 22:37
Se a nagydumás, se a kommunikációra képtelen nem jó. A kisdumás a jó, aki néha legalább levegőt vesz beszéd közben, valamint nem érződik rajta a sértődött felháborodás ha a nő is hozzáfűzne valamit az előadáshoz, és nemcsak akkor ha épp a kikérdezés ideje jött el, hanem spontán mikor kedve van. Szóval valahogy úgy hogy a nagydumás ne a beszélgetés 90%-ában akarjon beszélni, hanem mondjuk csak oké, 60-70 az még elmegy, de a 90-99 már rohadt taszító.
nov. 24. 23:38
Ne vedd külön a férfiakat és a nőket, ugyanúgy emberek.
Azt írtad, nem tudsz lányokkal beszélgetni.
Barátokkal/haverokkal gondolom tudsz. Na, hozzánk sem kell "megoldókulcs", egy értelmes csajjal bármiről el tudsz majd beszélgetni. Nem kell ezt a dolgot ennyire túlgondolni, meg túlizgulni.
nov. 25. 00:27
15/26 A kérdező kommentje:
Értem.Az a helyzet,hogy haverok sincsenek már egy pár éve meg szórakozni se járok nem tudom ez mennyire hátrány.
Nem. Aki jól néz ki, arról duma nélkül is fürtökben lógnak a csajok. Aki nem néz ki jól, annak meg lehet akármilyen dumája, nem fog érdekelni egy lányt sem.
nov. 25. 07:59
Ha nagyon jól néz ki akkor könnyű lesz neki akár totál autistaként, szociális analfabétaként is, viszont minél kevésbé néz ki jól annál jobban fog számítani a szövegelés egészen az átlagos külsőig. Az alatt már mindegy a szöveg is, nem tud eleget kompenzálni.
nov. 25. 08:20
Csak a szövegelésen ha lehet ne azt az agresszívan behízelgő szóáradatot értsétek amitől meg se lehet szólalni a másiknak.
nov. 25. 08:32
16 mi az hogy mindenre a csaj kéne? :D
nekem is csak a bnőm volt a barátom kábé egyetemkezdéskor
te meg ne mond már nekem ki a lúzer pls :D
véleményem szerint aki a gyakorira nem tanácsot adni, kérni jár hanem Lelúzerezi az embereket meg mások fájdalmán élősködik az a lúzer, jól van tesó? :) meg aki nonstop nemi szervekről beszél.
aki meg segíteni próbál a barátai számától függetlenül az egy hős.
nov. 25. 09:37
De tényleg mi a jó a nagydumásban? Hogy zsong a fejed utána, meg ott van egy csomó minden amit szerettél volna közben mondani, és alig mondhattál valamit mert ő előad? És megsértődik ha bárki megszakítja az előadást? Borzalmas a nagydumás, leszívja az agyad, elfáraszt, beszél beszél és mindennel egyet kell érteni, ha meg mondasz valamit és az nincs rajta egyik lemezén se akkor jön az hogy az nem úgy van meg ő jobban tudja. Az igazi férfi nem a szövegével tűnik ki hanem inkább testbeszéd, viselkedés, tekintet, amivel felhívja magára a figyelmet, meg egy kis beszéd.
nov. 25. 10:13
Kapcsolódó kérdések: