Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Oszinte holgyek, melyik inkabb?
1:
Jokepu, magas, jol apolt, szeles vallu, izmos es vekony ferfi aki szegyenlos es felenk.
2:
Atlagos arcu, atlagos magassagu, kevesbe jol apolt, atlagos alkatu magabiztos dominans ferfi
Én nem tudok választani. Mert tapasztalataim szerint a szégyenlős férfiak számomra annyira nem bejövősek (mármint párkapcsolatra). Szeretem, ha egy férfinak van kiállása és magabiztossága, nekem ez fontos egy férfinál.
A második teljesen jó lett volna, de a domináns szónál leragadtam. Hogyha elnyomó, túl hangos, túl extrovertált, akkor nem kellene.
Ja meg mit jelent a kevésbé jól ápolt manapság? Az nekem elég, ha fürdik, fogat mos, körmöt tisztít és vág. Meg használ dezodort. Engem nem érdekel az olyasmi, mint szőrtelenítés, hajzselé, meg fene tudja, ma milyen ápolószereket használnak a fiúkák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!