Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fèrfiak! Hogy viszonyultok egy nôhöz aki mindig ôszinte, mègha bàntó is?
Figyelt kérdés
2018. márc. 22. 18:49
1/11 anonim válasza:
Utálják. Hallottál már pasiönérzetről? Csak akkor legyél őszinte, ha kulturáltan meg tudod fogalmazni.
2/11 anonim válasza:
Ütik, mint a lovat.
Amúgy az őszinte nem egyenlő a b.nkóval. Építő jellegűen is lehet kritizálni valakit, vagy korrekten megmondani a véleményed. Azt jobban értékelik, hidd el.
3/11 anonim válasza:
Én jól viselem, főleg, ha a másik fél is jól viseli az én véleményemet.
4/11 anonim válasza:
Én csak egy ilyen nővel találkoztam eddig, de ő sajnos mentális beteg volt. A többség nem vállalja fel nyíltan a véleményét.
5/11 anonim válasza:
csak azt ne mondja a szemembe, hogy kicsi a kukim
7/11 anonim válasza:
Jobban, mintha nem őszinte.
Ha nem szándékosan az a célja, hogy megbántódjak, akkor nem sértődök meg a véleményétől.
8/11 anonim válasza:
Ha házsártos hárpia stílusban adja elő, akkor nem szimpi, ha normálisa, diplomatikusan, akkor elfogadom.
9/11 anonim válasza:
Van azért különbség az őszinteség és a tapintatlanság, bunkóság között.
10/11 anonim válasza:
A második jól megírta, ütik, mint a lovat :D
Nem mindegy, hogyan, miért bántó az őszinteség. Mert bunkó paraszt stílusban van valami előadva, vagy pedig mert olyan dolgokra tapint rá, ami a férfinak nem tetszik, vagy fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!