Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet igaz,oszinte kapcsolatban elni a mai vilagban?
Bocsi nem ide ment volna 1.vagyok.
Amugy oszinte emberekkel lehet csak oszinte kapcsolatban elni
De amugy egy párkapcsolat nem a biroság es nem is gyóntatópap, nem vallathatnak meg ilyenek.
Mire gondolsz? Mi tartozik bele a mindenbe? Hogy úgy éreztem, izzadságszagom van mikor hazaértem és lefürödtem, mire a férjem hazaér, hogy ne úgy fogadjam? Mert ilyeneket pl nem. Nem azért mert titok, ha rákérdezne, elmondanám, de vannak dolgok, amik a kapcsolat érdekében jobb, ha homályban maradnak.
Fontos dolgokat el, igen, mindent.
Őszinte kapcsolat az ha pl mersz beszélni egy szexuális vágyadról, még akkor is ha tudod h pl nem fér bele egy kapcsolatba (pl többes) . És a másik nem lesz féltékeny, hanem érett módon felfogja h ez csak egy vágy és közösen keresnek vagy találnak más közös izgalmat.
Vagy tudsz szólni hogy valamilyen viselkedéssel megbántott. Nem dédelgeted magadban a sértettséget, hanem asszertiven jelzed hogy ez bánt, vedd észre!
Az őszinteség nem a saját gondolatod másikra erőltetése, hanem az érzéseid kifejezésre juttatás és lehetőség arra hogy megbeszélések, hogy milyen módon lehetne közös nevezőre jutni.
A bunkó őszinteség nem építő jellegű, tehát a köcsög rokonaidra nem vagyok kíváncsi nem az őszinte kapcsolat kedvező formája
Mi majdnem mindent elmondunk egymásnak.
Kivételek:
- másvalaki titka, amit megosztott egyikünkkel
- irreleváns infók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!