Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom mindig megkoszoni a vacsit, akkor az azt jelenti hogy becsül engem?
Figyelt kérdés
Vacsi után mindig mondja hogy köszöni ezt a csodálatos vacsit.
Így 4 év után is.
Van hogy a mosogatást is megkoszoni
2022. okt. 10. 18:21
1/23 anonim válasza:
Nem, csak annyit jelent, hogy udvarias. Ez egy kiragadott példa.
100 dolgot sorolhatnál, amiből kiderül, hogy semmibe sem néz!
2/23 anonim válasza:
Van rá esély, hogy van annyira udvarias, de az is lehet, hogy csak szimplán ezt nevelték belé... -.-
3/23 anonim válasza:
Igy neveltek. Igen gyerekkoromban belem is belemneveltek hogy meg kell koszonni.
A gyerekeim mar nem koszonik meg
4/23 anonim válasza:
Az én párom is megköszöni minden alkalommal😊 nekem ez nagyon jól esik.értékeli hogy dolgoztál vele.
5/23 anonim válasza:
Ez nekem, férfiként alap. Másnak nem?
6/23 anonim válasza:
Férfiként inkább az az alap, hogy vagy ő főz, vagy ő rak rendet. Nem az hogy ki kell szolgálni a herét, de olyan szépen megköszöni. Anyámborogass.
7/23 anonim válasza:
Végülis annak egy jele, de azért ez sokkal összetettebb, ennyiből nem lehet megmondani. Ha más dolgokból is azt érzed, hogy megbecsül, akkor igen. Ha csak ebből, akkor nem feltétlenül.
8/23 anonim válasza:
6.
FÉRFI vagyok. Van, hogy főzök, vagy mosogatok. De nem rendszeresen.
A párom, mint nő, tudja, hogy hol a helye, és mi a dolga.
10/23 anonim válasza:
Ez egy jó dolog, de cserébe mosogasson el ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!