Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom mindig megkoszoni a vacsit, akkor az azt jelenti hogy becsül engem?
Vacsi után mindig mondja hogy köszöni ezt a csodálatos vacsit.
Így 4 év után is.
Van hogy a mosogatást is megkoszoni
Nálunk ez alap. Neveltetés és szokás kérdése. Aki főz, annak mindig megköszönjük. Férjem is szokott főzni, amikor ő készíti az ebédet, mindig megköszönöm neki. Ha én főzök, ő köszöni meg. Mikor leülünk az asztalhoz enni, mindig jó étvágyat kívánunk. A végén aki nem főzött, az megköszöni, aki főzött az pedig azt mondja hogy egészségedre.
De nekünk ez természetes, nem is figyelünk oda, ez alap.
Ez magától értetődik, hogy megbecsüljük a másik munkáját.
Például volt idő, amikor takarítónő járt hozzánk. Neki is mindig megköszöntem. A gyerekeimet is így nevelem. Aki dolgozik, annak a munkája érték, és senkit nem szabad lenézni.
A lényeg a lényeg, hogy szerintem ez attól is függ, hogy ki it hoz otthonról, mi volt a szokás, hogyan nevelkedett.
Te nem szoktad megköszönni a másik munkáját?
Jah, és 30 éve vagyunk házasok.
12-es válaszoló vagyok.
Most komolyan körbe kell szopkodni, mert megköszöni a seggnyalást?
Akkor becsülne, ha ugyanezt megtenné neked. Így csak azt becsüli, hogy eteted.
Olvasva a válaszokat, értem miért van ennyi egyedülálló meg elvált ember.
A nő dolga a női munka, a férfié a férfi munka. Ennyi.
Én is szívesen megköszönöm, ha kiszolgálnak :D
Köszönés mellett alkalmasint a kezébe kéne vennie a fakanalt és mosogató szivacsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!