Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ez így probléma lenne egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez így probléma lenne egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Az hogy párod ilyen rendben folgozna mellékállásban:

24óra munka szinte 0 alvással,( 1,5 óra szundikálás de ez sem egyszerre). Utána innen hazaérve a fél napod meg a következő szabad; de ezen a napon korán kellene lefeküdni mert másnap újra 24óra munka.

Hétvége a 4ből 1 szabad.

2022. szept. 22. 16:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az már sok. Nem lenne egymásra időnk.
2022. szept. 22. 16:59
 2/4 anonim ***** válasza:
50%
Nem zavarna, de ezt max szexkapcsolatnak nevezném, mert gyakorlatilag az.
2022. szept. 22. 17:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen. Mert nem normális így dolgozni. Nincs a kapcsolatban semmi, de de semmi. Neked csak a munka, a másiknak is, miközben semmijen a kapcsolatotok. Nyilván a pihenés kellése miatt, meg a nem otthon lét miatt, semmi, de nem olyan a kapcsolatotokban mint ahogy kellene lennie egy normálisnak. Neked ez miért jó így?
2022. szept. 24. 05:10
 4/4 anonim ***** válasza:

2-es válaszoló, hogy neked mennyi eszed van amúgy?! Hihetetle. Ennyi jutott csak persze értem Én.

Semmi nincs a kapcsolatban a munka miatt. Ezt kapcsolatnak mered nevezni így?

Már rég munkát váltottam volna mert ez így még csak nem is együttlét, csak lakótárssal laksz aki mos és főz rád. Ha erre vágysz hajrá! Ha nem a melót csőkkentsd le!

2022. szept. 24. 05:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!