Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit jelent az össze költözés? ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az össze költözés? 19/L

Figyelt kérdés
Azt lehet már költözésnek mondani ha a páromnál alszok minden éjjel vagy hogy sokat vagyok ott? De mégis a szuleimnél is vagyok minden nap és néha náluk is alszok? Így kell pótoljak a költségekbe is a páromnak?

2022. szept. 1. 13:52
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
37 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
95%

Szerinted mit jelent elköltözni valahova?

Az szerinted az iskolába beköltözés, ha iskolában is töltöd a napod nagy részét?

2022. szept. 1. 13:54
 2/9 anonim ***** válasza:
22%

Hát te tudod, hogy mit fogyasztasz a párodnál!

Mosol? Fürdesz? Eszel? Akkor igen!

Használod az ágyneműjét, törölközőjét? Csészéit, tányérját, zsepit, WC-papírt, szalvétát?... Akkor vegyél oda sajátot!

2022. szept. 1. 13:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Istenem, most miért kell szegényt leszólni? Attól hogy bizonytalan és nem tud valamit, azért van ez az oldal, hogy feltegye és kapjon megfelelő választ.

Az én válaszom, hogy te tudod mennyit segítesz be a barátodnál, de szerintem még nem kell költségekbe beszállnod.

21/F

2022. szept. 1. 13:57
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Az összeköltözés azamikor:

-a ti nevetek van a papírmunkán, ti bérlitek a kecót

-ha mindkettőtök ruhái, könyvei, bútorai ebben a térben vannak

-ketten viszitek a háztartást, takarítás, főzés, mosás, mosogatás

-ti fizetitek a számlákat

-ti vásároltok, ti rendezitek be a házat vagy lakást

2022. szept. 1. 14:08
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha majdnem minden nap ott vagy, ott eszel, fürdesz, ott töltöd a telót, laptopot, akkor azért minimum egy jelképes összeggel illene beszállni.
2022. szept. 1. 14:15
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd meg mivel segíthetsz.

De én pl lehet inkább segítenék is, pl bevásárolnék saját pénzből, és főznék valami vacsorát.

Vannak családok, ahol nehezen fogadnak el pénzt.

2022. szept. 1. 14:20
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Az az összeköltözés amikor a ruháid, cuccaid nagy részét már elvitted a szülői házból, és "összecuccoltatok". Amikor munkából vagy suliból oda mész haza a párod is... attól elmehetsz a szüleidhez aludni néha néha.

De pl hallottam egy olyat aki azt mondta,hogy ő elköltözött...aztán mondta h hazaviszi az anyjának a kimosnivaló ruhát,meg gyakran otthon eszik. Ez nem összeköltözés! Az hogy nem otthon alszol az nem költözés.

2022. szept. 1. 17:24
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Meg ha összeköltöztök illik a költsrgekbe beleszállmi igen,de mondjuk ezt nektek kell megbeszélnetek!
2022. szept. 1. 17:25
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Hol vannak a cuccaid?

Van-e kereseted?

2022. szept. 1. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!