Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyi idő után költöztetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után költöztetek össze a párotokkal?

Figyelt kérdés
Meddig randizgattatok, és mennyi idő után döntöttetek úgy hogy egybe költöztök?

2022. aug. 28. 23:09
 1/7 anonim ***** válasza:
95%

fél évig dumáltunk online, napi szinten. ebbõl lett elsõ randi és arra rá fél évvel költöztünk össze, 28 és 29 évesen.

azóta már 5 éve együtt, egy lakásban, és 2 éve eljegyzés is volt.

2022. aug. 28. 23:21
 2/7 anonim ***** válasza:
26%

17 voltam, amikor összejöttünk, 2 évvel később "félig" együtt laktunk, hétköznap 70%-ban együtt voltunk. 23 éves korom körül már 90%-ban együtt laktunk, 24 évesen volt esküvőm, most 25 vagyok és várandós.

Most veszünk közös ingatlant.

2022. aug. 29. 11:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Annyit helyesbítek, hogy már 1,5 éve keresünk saját ingatlant, de csak most találtunk megfelelőt.
2022. aug. 29. 11:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Júliusban megismertem, 1 hónapra elment dolgozni vidékre, visszajött és azóta együtt élünk. Ennek már 12 éve.
2022. aug. 29. 11:25
 5/7 anonim ***** válasza:
72%
Első randi végén nálam aludt, utána 3 nap múlva jött legközelebb és azóta gyakorlatilag együtt élünk. Nem bántuk meg egy percre sem.
2022. aug. 29. 16:35
 6/7 anonim ***** válasza:
28%
7 hónap. Sajnos. Én 2-3 hónap után akartam :D
2022. aug. 30. 12:47
 7/7 anonim ***** válasza:
52%
2 hónap után összeköltöztünk - sőt..össze voltunk zárva, mindketten otthonról dolgoztunk, így igazán hamar megismertük egymást. Azóta is minden rendben, több mint 2 éve vagyunk együtt :)
2022. szept. 6. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!