Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek oszinte lehet ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek oszinte lehet ez az egesz? Vagy mi valtozott?

Figyelt kérdés
Randizgattunk tavasszal, de az elejen egyaltalan nem gondolta komolyan. Nem randizgatott massal, de megis ugy ereztem, hogy csak elvagyunk egymassal. Bennem az elejetol kezdve jottek az erzelmek. En mondogattam, hogy szeretem, de nem igazan volt reakcio. Eleg sokat vagyunk egyutt az utobbi idobe, leginkabb naluk, mivel nem vagyok joba a szuleimmel, bar nyilvan elobb utobb bemutatom neki. En ismerem a csaladjat, baratait es o is az en barataim. Kb 4 honapja vagyunk egyutt hivatalosan. Elotte 2 honapig randizgattunk, es most elkezdte mondani, ha felhivom, hogy “szia szerelmem” - szerelmes vagyok beled.. ezek valosak lehetnek?
2020. aug. 13. 11:03
 1/3 anonim ***** válasza:
61%

*ha felhivom, hogy “szia szerelmem” - szerelmes vagyok beled.. ezek valosak lehetnek?

Ezek csak szavak.Ha egy férfi valóban nagyon szerelmes beléd, az pont hogy nem így fog megnyilvánulni, mert félénkké válik, és rejti az érzéseit. Az nem lesz szószátyár, nem fog ömlengeni neked, mert fél, hogy elrontja a dolgokat.

Simán buktatják így magukat a megbízhatatlan egyedek.Ha jó megfigyelő vagy, azonnal le tudod venni róluk a valóságot, szemben a beszédjükkel.

2020. aug. 13. 11:06
 2/3 anonim ***** válasza:
59%

1+ A másik probléma pedig az, hogy sosem szerencsés ha egy nő jobban szereti a férfit.

Az a jó ha egyforma intranzitivitás, vagy a férfi szeret jobban kicsit.

Sokkal kiszolgáltatottabbá válik egy nő, ha ő szeret jobban-és sajnos ezzel vissza is élnek a férfiak.Szinte kivétel nélkül. Ezért nem szerencsés, ha tudják mennyire szereted őket.

2020. aug. 13. 11:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát, aki állandóan mondogatja, az nekem is gyanús. Annyiban vitatkoznék az első hozzászólóval, hogy a szerelmes férfi (és nő) akkor válik félénkké és akkor rejti az érzéseit, amikor még csak alakul a kapcsolat, esetleg még kapcsolat sincs, csak ismerkedés. Közben, amikor már kapcsolatban vannak, másként működik, nem abban fog megnyilvánulni a szerelem, hogy úgy teszek, mintha nem is éreznék semmit, nehogy megsejtse. Azért, ha velem van az illető, akkorát beégni már nem lehet, mint amikor még az se biztos, hogy bármiféle módon vonzódik hozzám. Nyilván a szerelmes ember sérülékenyebb, de kétlem, hogy ez félénkségben nyilvánulna meg kapcsolat közben. Inkább érzékenyebb lesz a másik érzéseire és ha azt érzi rajta, hogy kevésbé szerelmes, nem igényli azt a szimbiózist, amit ő szerelmesként igényelne, akkor jönnek a hisztik és sértődések és számonkérések.
2020. aug. 13. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!