Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, amikor versenyeztek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, amikor versenyeztek egymással egy csúcs kategóriás pasiért, mivel és hogyan szoktatok szabotázst elkövetni a rivális lányok ellen?

Figyelt kérdés

nov. 22. 14:16
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
80%
Nem versenyzem én senkiért. Ha valaki velem akar lenni király ha mással akkor menjen. Amelyik kapcsolatért versenyezni kell, az úgyse lenne tartós
nov. 22. 14:57
 12/27 anonim ***** válasza:
14%

A nők, még a 70 éves bálnák is a top Chadekre mennek rá, de ezek a Chadek képesek a világ összes nőjét meghágni annyira kanosak.

A nő sose versenyzik, csak simán kivárja a sorát amíg a Chadnél sorra kerül ürítésre.

40F incel

nov. 22. 15:01
 13/27 anonim ***** válasza:
73%
#13 hogy lehet ilyen sorba beállni?
nov. 22. 15:03
 14/27 anonim ***** válasza:
28%

13# wow ez aztan az aztán mondj hogyan csinálod?

Hogy lehet ilyen keves pontod?

nov. 22. 15:03
 15/27 anonim ***** válasza:
59%

15.

Most megtudtad!

nov. 22. 16:11
 16/27 anonim ***** válasza:
Xd
nov. 22. 16:13
 17/27 anonim ***** válasza:
76%

Én még soha a büdös életben nem versenyeztem senkiért. Azt olyan típusú nők teszik, akiknek valami lelki nyavalyájuk van, hogy mindenképpen győzni akarnak vagy ilyesmi.

Én meg nem vagyok ilyen. Ha látom, hogy egy férfi jobban érzi magát mással mint velem, akkor soha nem hajtottam már rá. Akit egyébként versenyzéssel lehet megszerezni, azzal is baj van...

nov. 22. 16:15
 18/27 anonim ***** válasza:
82%
Mi ilyet nem csinálunk, ennél kicsit több eszünk van.
nov. 22. 16:20
 19/27 A kérdező kommentje:
Én láttam azért elég sok bármin is versengő, lelki nyavalyával rendelkező nőt itt az oldalon. Az ő történeteiket is szívesen olvasnám, mik és hogyan történtek meg. Ez egy anonim oldal, végül is hol máshol legyen őszinte az ember?
nov. 22. 16:36
 20/27 anonim ***** válasza:
95%

Nem versenyzem.

Azonnal kiszállok, ha megtudom, hogy aki nekem tetszik, az másnak is tetszik. Akkor "legyen az övé".

nov. 22. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!