Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, amikor versenyeztek egymással egy csúcs kategóriás pasiért, mivel és hogyan szoktatok szabotázst elkövetni a rivális lányok ellen?
A nők, még a 70 éves bálnák is a top Chadekre mennek rá, de ezek a Chadek képesek a világ összes nőjét meghágni annyira kanosak.
A nő sose versenyzik, csak simán kivárja a sorát amíg a Chadnél sorra kerül ürítésre.
40F incel
13# wow ez aztan az aztán mondj hogyan csinálod?
Hogy lehet ilyen keves pontod?
Én még soha a büdös életben nem versenyeztem senkiért. Azt olyan típusú nők teszik, akiknek valami lelki nyavalyájuk van, hogy mindenképpen győzni akarnak vagy ilyesmi.
Én meg nem vagyok ilyen. Ha látom, hogy egy férfi jobban érzi magát mással mint velem, akkor soha nem hajtottam már rá. Akit egyébként versenyzéssel lehet megszerezni, azzal is baj van...
Nem versenyzem.
Azonnal kiszállok, ha megtudom, hogy aki nekem tetszik, az másnak is tetszik. Akkor "legyen az övé".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!