Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek a fiúk versenyeznek egymással a lányért?

Figyelt kérdés

2 fiú viccelődik (A és B) 2 másik fiúról (C és D)

A. C-t minek nézed?

B. Mi?

A: K..rvának nézed?

B: Micsoda?!

A: akkor miért akarod úgy megd...gni, mint egy k..-t? Hát hadd mondjak valamit neked. C nem akarja, hogy Mr.D-n kívül más d..gja meg.

B: nem tettem, nem kellene??!

Kb iylesmi...

Vajon itt az a vicc lényege,hogy D-nek tetszik 1 lány,és utána megtetszett C-nek is és D kiosztotta C-t és ezen nevet a másik két fiú???

Remélem értitek,légyszi segítsetek

2012. ápr. 24. 20:58
 1/8 anonim ***** válasza:
A B C D rajtam kezdééé :D
2012. ápr. 24. 21:01
 2/8 anonim ***** válasza:
ójajj ez már 4ismeretlenes egyenlet
2012. ápr. 24. 21:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Esküszöm beforogtam :) a fiúk miért mondják hogy ku*va és miért akarják megdugni egymás:??! Légyszíves helyettesítsd be nevekkel és az iróniát rakd '.....' jelbe :D)(
2012. ápr. 24. 21:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem, nagyon nem érteni mit akarsz... Nem látok itt semmi versengést, megalázó mód beszélnek egy lányról és ez nagyon nem tetszik.
2012. ápr. 24. 21:05
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi az irónia....és azt se,hogy miért akarja megd..gni a két fiú egymást,de inkább arról lehet szó,hogy kifiguráázza A és B fiú ezt a másik két fiút??Szerintetek?? Úgy értem, C fiú-nak is az tetszik,aki D-nek valószínűleg ???
2012. ápr. 24. 21:05
 6/8 A kérdező kommentje:
Miért beszélnek megalázó módon a lányról ??Szóval inkább erről van szó??Mi bajuk a lánnyal??Az talán,hogy D-nek nem jött össze a lány és C-nek is??
2012. ápr. 24. 21:06
 7/8 anonim ***** válasza:

"2 fiú viccelődik 2 másik fiúról"

Milyen láááánnnyyy ??????????????

2012. ápr. 24. 21:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Sose fogom megérteni miről van szó :)(
2012. ápr. 25. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!