Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A tényleg jó pasikért jellemző...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tényleg jó pasikért jellemző hogy már inkább a nők versenyeznek egymással hogy ki kapja meg végül?

Figyelt kérdés
Mondjuk a jól kinéző ráadásul még jól is kereső férfiakért. Hogy néz ki a gyakorlatban az amikor csatázik egy ilyen férfiért több nő is?
2022. okt. 19. 08:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
58%
Aki verseng az nem Nő
2022. okt. 19. 08:55
 2/14 anonim ***** válasza:
76%

Egyszerűen működik a dolog; mindenkiért versenyeznek a szintje alattiak. Én pl olyan top 20% körüli férfi vagyok és az átlagos nők folyton kezdeményeznek nálam, társkeresőn pl gyakran, de volt olyan is hogy szórakozóhelyen odajöttek hogy van e kedvem táncolni stb. Sajnos én nem tudok vonzódni hozzájuk pedig jó sok nőt megdughattam volna így.

A lényeg hogy ez minden szinten így van, átlagos férfiakért is versenyeznek az átlag alatti nők.

2022. okt. 19. 08:55
 3/14 Camorri ***** válasza:
67%

Hát ha ennyi elég egy pasiban akkor gondolom a műkörmös cicaharc folyik.

Szerintem ha egy pasi tényleg jó pasi, akkor lényegtelen hogy mennyire küzd érte valaki, csak annak lesz végül esélye akinek a pasi udvarol. Saját meglátásom szerint a jó férfi képes udvarolni, és annak udvarol csak, aki tetszik neki.

2022. okt. 19. 08:56
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Sose lesz ilyen gondod, nem is tudom miert gondolkozol ilyenen.
2022. okt. 19. 08:58
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Férfiért versenyezni????

🤣🤣🤣🤣

2022. okt. 19. 10:05
 6/14 anonim ***** válasza:
2. A melegek kiszugarzasat szeretik a nok..
2022. okt. 19. 11:04
 7/14 anonim ***** válasza:

😆 ok

2022. okt. 19. 11:10
 8/14 anonim ***** válasza:
A nok kozott is vannak olyanok, akik vadasznak, es nem is feltetlenul kell jo pasinak lenni hozza, de kell legyen valami kimagaslo tudasod, ami elut az atlagtol.
2022. okt. 19. 11:26
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Eddig nem úgy volt hogy a nő választ? Ezt nyomatják az incelek mindig. Most meg már verseny van, aztán akit a pasi kiválaszt az nyert. Érdekes...
2022. okt. 19. 11:35
 10/14 anonim ***** válasza:
igen
2022. okt. 19. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!