Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A tényleg jó pasikért jellemző...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tényleg jó pasikért jellemző hogy már inkább a nők versenyeznek egymással hogy ki kapja meg végül?

Figyelt kérdés
Mondjuk a jól kinéző ráadásul még jól is kereső férfiakért. Hogy néz ki a gyakorlatban az amikor csatázik egy ilyen férfiért több nő is?
2022. okt. 19. 08:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem valószínűleg a 2-snek igaza lehet, jó nőként én biztos, hogy nem versenyeznék egy pasiért, annál sokkal több önbecsülésem van :D Ha engem akar, akkor nem kell versenyeznem, ha nem biztos abban, hogy engem akar, ezért futni kell utána, olyannal én sem akarok lenni
2022. okt. 19. 14:12
 12/14 anonim ***** válasza:
Igen, van olyan eset, amikor versenyeznek egy férfiért - és nemcsak a topokért... érdemes megnézni pár híradást, amiben arról van szó, hogy szerelemféltés miatti gyilkosságok stb., hát néha olyan férfiak miatt folyt a harc, akit a ők többsége nem piszkálna meg bottal sem. Nyilván akkor nagyobb az esély ilyesmire, ha vki jól néz ki. De az is igaz, hogy a tipikus versengés (tehát nem az, hogy felkérte a ő táncolni meg ráírt a férfira társkeresőn, hanem ténylegesen a két vagy több nő közötti harc) az olyan nők körében szokott előfordulni, akik nem épp művelt, intelligens, kulturált típusok (pl. M. Richárd miatt volt az instán 2 gyökkettő IQ-jú felfújt szájú nőszemély között cicaharc, és ha jól emlékszem még offline hajtépés is).
2022. okt. 19. 14:57
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Balázs mostanában incel elméleteket olvasol? Amúgy igen ha jópasi lennél azt is elnézik neked hogy alkoholista vagy
2022. okt. 19. 18:42
 14/14 anonim ***** válasza:
Én láttam már ilyet biztos vagyok benne, de most nem tudom felidézni...
2022. okt. 19. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!