Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 évesen alig van lehetőségem ismerkedni más is van így ?
Figyelt kérdés
tegnap 21:19
2/7 anonim válasza:
Próbálj meg egyházi közösségeket keresni, ilyen csoportos összejövetelekre eljárni. (Rengeteg féle van, de azért ha lehet, ne zavard össze magad a különböző vallásokkal.)
Én majdnem így mentem férjhez többször is. (De végül nem lesz belőle semmi. A hátterem miatt.)
Ha pedig nem menne hosszabb idő múlva sem a hozzászokás ezekhez az egyházi közösségekhez, akkor még mindig lesz lehetőséged változtatni bőven.
3/7 anonim válasza:
Másnak is nehéz, vagy mindenki foglalt vagy 100 gyereke van vagy nagyon ronda.
4/7 anonim válasza:
Ja miutan a nők szülnek akkortol a társadalom kivetettjei. Nekik nem jár már törődés szerelem szeretet semmi mertgát gyereke van. Nyilván a férjek meg stb k meg hajkurásszák a többit ezek utan.
5/7 anonim válasza:
Szerintem tanitani kéne sulikban mikkel jár a gyerekvállalás ma. Se párod nem lesz többé ha otthagynak de a munkaerőpiaci értéked is romlik.
6/7 anonim válasza:
Őszintén, elképzelni se tudom, hogy manapság hol lehet ismerkedni.
7/7 anonim válasza:
Ismerkedni lehet, de komoly párt találni, elköteleződni nagyon nehéz. Az elvárások nagyon magasak, mind a nők, mind a férfiak részéről és mondjuk, hogy a mai világ toleráns, de igazából nagyon gyorsan lezárnak sokan az emberek felé, beteszik egy skatulyába és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!