Minden pasi büdi?
Nagyon igénytelenek tudnak lenni, van akinek büdös a szája, és nem érti hogy miért fordulok el amikor meg akar csókolni.
Volt akinek a lábszag a volt gyilkos, a legtöbbnek viszont penentráns hónaljszaga van.
Mitől van ez?
Én ha zuhanyzok, nem vagyok büdös sok órán keresztül. Nem lehet hogy nem is mossák meg mondjuk a hónaljukat, vagy fogat sem mosnak? Vagy azt hiszik hogy ez egy elfogadott dolog, vagy hogy ez férfias?
Meg amikor valakitől elválik a feleség,szinte nem lesz több tiszta ruhája sem, meg nem is fürdik.
Ilyenek is vannak.
A többség azért tiszta, még parfünjük is van meg izzadásgátlót használnak.
"Meg amikor valakitől elválik a feleség,szinte nem lesz több tiszta ruhája sem, meg nem is fürdik."
Azért válik el mert szexelni nem akar egy se.
Hát akkor igénytelenekkel ismerkedsz...
Nálam új ismerkedésnél is ápoltak voltak a férfiak. Tiszta ruha, fürdés, dezodor alap. De az is egy jel, ha valakin érzed hogy kellemetlen szagú. Ez lehet általános igénytelenség is, vagy olyan akinek alapból nem tetszik a testszaga, akárhogy is mosakodik.
A legtobb pasi illatos többször fürdik is akár naponta stb
De nekem is volt olyan párom higy fürdés után! éreztem a hónalj izzadságszagát! Totálisan kiakadtam. Mert akkor a többi része akkor hogyan tiszta..?
Es törölgette a törölközővel a büdös hónalját!
Képes igy kiszállni a tus alól higy ő kész van!
A testszagot az is befolyásolja hogy mit eszel. Ha vki zoldseg meg gyümölcsturmixokat is nyom ezerrel, azoknak az izzadtsága se olyan mint aki pl kávézik cigizik vagy alkoholizal.
A kutyák is mikor az ember arcát kezét nyalják valojában a megevett kaját érzik ki.
2!
Büdös ember inkább undort vált ki a nőkből, nem a bűzre izgulunk fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!