Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Minden pasi büdi?

Minden pasi büdi?

Figyelt kérdés

Nagyon igénytelenek tudnak lenni, van akinek büdös a szája, és nem érti hogy miért fordulok el amikor meg akar csókolni.

Volt akinek a lábszag a volt gyilkos, a legtöbbnek viszont penentráns hónaljszaga van.

Mitől van ez?

Én ha zuhanyzok, nem vagyok büdös sok órán keresztül. Nem lehet hogy nem is mossák meg mondjuk a hónaljukat, vagy fogat sem mosnak? Vagy azt hiszik hogy ez egy elfogadott dolog, vagy hogy ez férfias?

Meg amikor valakitől elválik a feleség,szinte nem lesz több tiszta ruhája sem, meg nem is fürdik.

ma 17:03
1 2
 11/20 Mad Max2 ***** válasza:
12%

Testszagmentes emberek nem léteznek.

Nap végére mindenkinek büdös mindene....

Igen a farka, a nőknek a lábaköze IS

Az ember egy büdös "állat" ezért is fürdünk.

Nekem meg aza fura ha egy nő szagmintát vesz hogy van-e parfüm a vele beszélő férfinek.

Ha zavar az ember szag akkor dugj egy parfümös üveggel:D

ma 17:41
 12/20 anonim ***** válasza:
46%
Valami oka van,hogy nálad csak ilyenek kötnek ki.
ma 17:47
 13/20 anonim ***** válasza:
23%
Mindenki büdös valakinek.Valószínűleg te is.
ma 17:50
 14/20 anonim ***** válasza:
46%

11# Túlzásokba esel. A nemiszerv tényleg lehet kicsit büdi a nap végén, de ez az egyetlen, aminél még esetleg normális, bár a férfiaknak az sem kellene, hogy az legyen, mert kívül van, ruhában is jobban szellőzik, mint a hüvely, aminek még van egy természetes folyása is (a nagyon büdös ott is fertőzésre utal inkább), a pénisznek nincs folyása, ha büdös, az nem megfelelő tisztálkodásra utal, ebbe beletartozik az is, hogy napközben a pasi csak lerázza a pisit, de nem törli meg a normálisan. Illetve szarás után is illene normálisan kitörölni és legalább nedves kendővel is, ha már arra esetleg nincs lehetőség épp, hogy zuhanyozzon az ember.

Az egyéb erős testszagok is vagy nem megfelelő fürdés vagy dezodor hiánya, vagy a nagyon szar étrend az oka. Igen, mind büdösek lennénk alapból, ha semmit nem csinálnánk, de pont ezekre találták fel a szappant, tusfürdőt és a dezodort. A parfüm az nyilván csak plusz, én is zuhany után használom, nem helyette, de az nem kell feltétlenül.

ma 17:57
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

Nekem napközben is csepeg a kis kukacom mikor szép nők szólítanak meg néha emiatt büdi lehet estére.

ma 17:59
 16/20 anonim ***** válasza:
41%

Hát nem tudom, itt iroda, mindenki ügyel rá, még befingások sincsenek, pacsuli sincs, szolid izzadásgátló van. De ha gondolod, megszaglászhatsz engem, BP.

És akkor ez biztos nem ilyen covidos szaglásváltozás? Pl nekem egyik rokonomnak az uborkaillattól van hányingere covid óta, tehát teljesen irreális dolgok történtek egyeseknél.

ma 18:18
 17/20 Mad Max2 ***** válasza:
0%

Háát akkor én egy büdös disznó vagyok.

Mert hogy nekem estére hugyszagú a pöcsöm, izadságszagú a hónaljam stb... De megfürdök és egy darabig megint nem vagyok büdös

Szerintem mindenki igy müködik, csak max eljátsza a bazárimajmot hogy ő ilaltosat szarik, stb...

ma 18:25
 18/20 anonim ***** válasza:
Bevallom, eddig minden nap fürödtem. Így sem volt jo. Ezennel vége. Maradok tisztelettel, büdös.:)
ma 19:13
 19/20 anonim ***** válasza:
Kérdező, nem írtad az orál szexet, hogy ott is elakadtál mint a büdös szájánál, amikor megakart csókolni? :P
ma 20:38
 20/20 A kérdező kommentje:

Sajnos volt ilyennel dolgom, nem tudtam volna bekapni neki.

Értem én h izzadunk, én is, de randira zuhanyzás, izzadásgátló, és fogmosás után indulok el.

A lábam pedig nem gombás, így nem olyan büdös hogy kiszaladjanak tőlem a szobából.. Na ezt nem tudják hozni a férfiak?

ma 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!