Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Némely nők miért használják úgy az incel kifejezést mintha az egy varázsszó lenne amivel minden pasi problémát a szőnyeg alá lehet seperni?
Kérdezd meg némely nőket.
Itt az oldalon a magukon segíteni nem akaró, másokkal szemben követelő, világot és más embereket gyűlölő, saját életéért felelősséget egyáltalán nem vállaló embereket hívják incelnek.
#5-el & #6-al is 1etértek.
Nő vagyok, de megkaptam már, hogy femcel/incel vagyok egyaránt. Pedig csak eltérő véleményem volt mint a többinek és persze lepontoztak, mint a sicc.
Az a férfi az incel aki minden körülmények között általánosít, aki szidja a nőket mindenért és őket hibáztatja azért mert nem fekszenek le velük.
Igazából ezeknek az embereknek szörnyű a természete, ismerek egyet (munkatársam) akinek a barátaival is találkoztam és ők is ilyenek voltak. Volt olyan aki hozzám se mert szólni, volt aki nagyon fura módon akart közeledni és felszedni de visszautasítottam és egyből én lettem a bunkó nő aki adja a jelzéseket és jatsza az eszét de nem akar semmit. A "jel" az annyi volt hogy mosolyogva, kedvesen köszöntem (mint mindenki másnak) és megkérdeztem hogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!