Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mégis mi a baja a nőknek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis mi a baja a nőknek? Ezek után higgyük el, hogy nem a bunkó pasikra hajtanak?

Figyelt kérdés

[link]

A nők szerint a legkevésbé vonzó (mondhatni, leginkább taszító) hobbi a férfiak között... Na nem a piálás, nem a kocsmázás, nem a swingerezés vagy hétvégén a faludiszkóban csapatás, esetleg a BMW tuningolása. Hanem a game-elés, a modellezés, a képregény-gyűjtés.

Ezek után nehéz elhinni, hogy "jajj, mi ne a bunkó pasikra hajtunk" meg "jujj, mi valójában undorodunk a fuckboyoktól" meg "nincs olyan, hogy alfahím!"

Teljesen nyilvánvaló, hogy a nők leginkább attól a visszafogott, introvertált, vagy legalábbis nem extrovertált férfitípustól viszolyognak, amelyik nyugis hobbikat űz, a szociális hálója hasonló érdeklődésű ismerősökből/barátokból áll.

ma 10:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
74%
Adsz ilyen hülyeségekre? Akkor maradj egyedül, probléma megoldva.
ma 10:59
 2/16 anonim ***** válasza:
79%

Mert egy gamer, képegénygyűjtő vagy modellező pasi nem lehet bunkó? :D

A piálás meg nem hobbi, hanem függőség, ahogy a swingerezésre sem szokás “hobbiként” hivatkozni.

ma 11:03
 3/16 anonim ***** válasza:
32%
Kinek ez kinek az. Nem lehet a nőket egy kalap alá venni ahogy a férfiakat sem. Számomra amit leírtál, tényleg taszító férfitípus, de az is amit a nőkről írsz. Az én férjem egy csendes visszahúzódó ember, amilyen én is vagyok. Hosszútávon a bulizó, komolytalan férfiak nem lesznek elegendőek egy nőnek.
ma 11:17
 4/16 anonim ***** válasza:
67%
Te azért nem kellesz senkinek mert hülye vagy, nem azért mert gamelsz.
ma 11:18
 5/16 magyarul csipsz (o_o ) ***** válasza:
28%
Ez pszichológia. Aki hangos, feltűnő, azt könnyebben észreveszik és emiatt az érvényesülés sem annyira bonyolult számára, hiszen ezzel életrevalóbbnak mutatja magát. Ehhez képest, aki csendes, nyugis, az keveseknek tűnik fel és ezért sokkal körülményesebb véleményt alkotni róla, ami alapján vonzónak találná bárki is. Ez pontosan ugyanaz a helyzet, mint amikor egy munkahelyen a 0 tudású ám nagypofájú tapló gyorsan felkerül a kakasülőre, aki meg csendben és tökéletesen elvégzi a feladatát, marad csicskaszerepben.
ma 11:21
 6/16 anonim ***** válasza:
56%

Semmi köze a hobbinak ahhoz, hogy ki bunkó, ki nem.

Továbbá hiszel te is meg más is, amit akartok...senkit nem érdekel.

N 32

ma 11:34
 7/16 anonim ***** válasza:
44%
Az is lehet bunkó barom, aki csak gamel. Illetve nem tudom gondoltál-e rá, de aki a legtöbb idejét bent tölti a négy fal között, annak sokkal nehezebb lesz az ismerkedés. És sokan nem ismerik a mértéket. Pl ha át is megy a nő az illetőhöz, az sokszor észre sem veszi, mert bele van gyógyulva a gépbe, heti 7ből 8napot discordon kell lenni a haverokkal. Ez ugyan akkora probléma, mintha bulizna vagy bármi màst csinálna, mert le sem szarja a partnerét. Üres hiszti és kifogás keresés amit látunk. Mondom ezt egy introvertált nőként, aki rendszeresen gamel egyedül és a párjával is.
ma 12:14
 8/16 A kérdező kommentje:

Oké, akkor hivatalosan is kijelenthetjük, hogy a nők szerint a piálás jobb elfoglaltság, mint a szörnyűséges game-elés.

Semmi baj, egyéni döntés, csak utána ne várjanak szimpátiát a "brühühü, a pasim részegen levarrt egy másik nőt" posztok alá.

ma 12:32
 9/16 anonim ***** válasza:
81%
Mondom, hogy hülye vagy.
ma 12:33
 10/16 anonim ***** válasza:
Egyik exem gamelés közben piált be, és ha épp nem úgy sikerült valami, akkor mondanom sem kell, hogy én kaptam érte. Csatlakozom, #4 mindent elmondott. Szöveget sem tudsz értelmezni.
ma 12:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!