Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Örök búcsút vegyek a csajtól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örök búcsút vegyek a csajtól aki ennyire gonosz volt?

Figyelt kérdés
Évekig haverkodtunk a neten. (Személyesen nem találkoztunk). Közben ő ismerkedett és randizott sok férfivel. Engem nem motivált semmiben és lenézett a testalkatom miatt. Panaszkodott , engem hibáztatott minden gondja miatt. Aztán offolt a messengeren. De nekem tényleg fontos volt vele a csevegés a rossz dolgok ellenére is. Keressek egy másik nőt aki lehet jobban értékel?

#kihasználás #erőszak #Netes offolás indok nélkül
ma 05:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
44%

Szóval nem jött ősze egy pasi és téged hibaztatott?

Vagy miben voltál hibás?

ma 05:50
 2/12 A kérdező kommentje:

1

Hogy szar a kedve. Nem mondok neki boldog dolgokat hogy jobban érezze magát. Egyszóval depressziós lehetett mint én is (évek óta)

ma 06:02
 3/12 anonim ***** válasza:
73%
Hát aki csak lehoz az életkedvemrol is, olyannal én se tartanék kapcsolatot.
ma 07:07
 4/12 anonim ***** válasza:
42%
Az is lehet egy megoldás, hogy nem haverkodsz neten idegenekkel, akikkel mégcsak nem is találkozol.
ma 07:59
 5/12 A kérdező kommentje:

3

Nem ! Nála az lehet baj hogy másoktól várja a boldogságot mint a sült galambot. Azaz a helyes hozzáálás az lenne hogy saját maga boldog, elégedett az életével , amihez keres egy férfit és kész. Szóval ha rossz az élete akkor ne a másiktól várja a megváltást.

ma 08:36
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem motivált, lenézett, panaszkodott, téged okolt mindenért. Igazából az ilyet már a legelső jeleknél kukába kell vágni. Kivéve ha direkt ezt keresed, mert akkor van egy jó hírem. Nagyon könnyen fogsz helyette másikat találni :)
ma 09:34
 7/12 anonim ***** válasza:

Tehát

Csak chatelgettetek, semmi nem volt köztetek. Eközben ő párt keresett. Ezzel van bármi gond? Szerintem nincs, én is szoktam beszélgetni emberekkel miközben van magánéletem..

Téged nem motivált semmiben és lenézett. Ez nem szép dolog, de felmerül a kérdés, hogy.... amúgy ez elvárás volt? Miért is?

5ösben pont azt írod, hogy a csaj mástól várja a boldogságot, a megváltást ahelyett, hogy önmagától lenne elégedett.... akkor téged miért is kellett volna motiválnia? Hiszen nem mástól kéne várnod a bodlogságot, hanem önmagadban eégedettnek kéne lenned....

Panaszkodott, téged hibáztatott az ő gondjai miatt. Mondjuk megnézném miben lehet hibáztatni valakit, akihez jóformán semmi közünk, de ez valóban nem szép, hogy leejtek egy poharat és egy random srácot cseszek le érte, akihez lényegében semmi közöm.

Hogy keress-e más nőt? Miért, ő most a nő volt az életedben? Ez a "keressek más nőt" úgy hangzik, mintha kapcoslatban lettetek volna, vag yő valakid lett volna. Dehát nem volt ő senkid. Ehhez éppenséggel még nőnek sem kell lennie a másiknak.

Egyáltalán miért párkapcsolatok kategória ez a kérdés?

ma 12:06
 8/12 anonim ***** válasza:
Így is talált egy balfact aki kinyalja a valagát,szó szerint,te meg még mindig szűz vagy
ma 13:36
 9/12 anonim ***** válasza:
Hát... már offolt, úgyhogy búcsút vett ő.
ma 13:58
 10/12 A kérdező kommentje:

7

Nem ez a motiváló stb szöveg igazából az övé. Azért írtam bele a kérdésbe mert olvassa ő is a gyakorit. 😀

Többször felmerült hogy találkozzunk , legyen amolyan randi. Szexről is sokat beszéltünk. Szóval ez lehetett volna barátság extrákkal is.

Nem én tettem ebbe a témakörbe a gyakorin, a moderátor helyezhette át ide.

8, Facebookon nem törölt ki. És abból és a korábbi életéből ítélve nem talált senkit. És köszi hogy érdeklődsz de kb 20 éve nem vagyok szűz. Egy osztály társammal vesztettem el, a húszas éveim közepén meg volt 2 barátnő szerű dolgom (szexel). És csak utána kezdtem szenvedni a neten. (Amikor meghíztam és lecsökkent az esélyem a vékonyabb nőknél)

9

Lehet én jártam jobban mert nem tudott kihasználni. Én nem vagyok amatőr aki fizeti a nőnek még a kajáját is.

ma 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!