Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi tévő lennél ha csak ezekre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tévő lennél ha csak ezekre lenne lehetőséged ?

Figyelt kérdés
Pl dagadt vagy, öregszel, átlag melós vagy.
nov. 12. 15:42
A kérdező szavazást indított:
Maradnék örökké egyedül , bánat hoki halálig
Elfogadnék egy dagadt nőt
2 gyerekes duci nők között keresnék
Tovább tanulnék hogy több pénzem legyen , 40 év alatt vennék lakást , autót mindent ami a rajtengedélyhez kell! Aztán 70 évesen kezdenék csajozni
18 szavazat
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Szóval ha jól értem most 34 évesen ne foglakozzak a nőkkel? Menjek munka mellett tovább tanulni? Közben sportoljak is elszántan? Aztán apránként kezdjem megvenni ami hiányzik? Éljem le az életem 99% át egyedül! De büszkén és nem feladva a célt? Hogy majd 70 évesen egy idős nénivel megismerkedhessek egy idős otthonban. Vagy a halált megelőzően már a kórházban fekve?
nov. 12. 16:01
 2/13 anonim ***** válasza:
Lehet, az én véleményem nőként nem mérvadó, de nekem speciel nincsen esztétikai gondom a kövérséggel, ameddig az nem az elfolyós szumós jelleg. Nem lenne gondom egy kövérebb társsal. De megint más, ha vki irtózik alapvetően a kövérségtől. Gyerekessel nem szívesen jönnék össze, de 40+-osan azért már ilyen téren nem nagyon lehet válogatni, szóval akkor megpróbálkoznék vele, aztán ha nagyon nem működik, akkor nem szórakoznék vele. Az egyedüllétet viszont érdemes nem magányként meg bánathokiként kezelni, hanem olyan életet teremteni, ami ad egy bizonyos fokú boldogságot szex nélkül is.
nov. 12. 16:02
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Bővíteném a lehetőségeim azzal, hogy odafigyelek mit, mennyit eszem, rendszeresen edzem, sportolok, képzem magam, hogy előre lépjek a karrierbe, ha szükséges fodrász, kozmetikus, orvos és aktív szociális életet élnék.
nov. 12. 16:06
 4/13 A kérdező kommentje:

Jókat mondtok csak ugye ez emberek lehetőségei és körülményei változóak.

Mondok egy példát jó?!

Peti szülei gazdagok. Felajánlja neki az apja hogy ha össze gyűjt csak 5 milliót akkor a a lakás vételéhez a többi 45 milliót kifizetik neki.

Zoli sose kapott segítséget. Neki a saját lakáshoz mind az 50 milliót össze kell gyűjtenie.

Balázs nagyon jó adottságú testalkatilag. De össze-vissza evett az elmúlt években. Ezért 90 re felhizott a 80 ről. Ő 10 kilót kis elszántsággal le tudja 2 éven belül adni.

Gergő beteges egy ember. 20 betegsége van, aminek több is köze van az elhízásához. 70 kg a normal súlya de most 130. Neki hosszú évek kellenek, orvosok, edzés és talán 10 év múlva már jobban fog kinézni.

Szóval nem mindegy kinek mi a saját alapja.

nov. 12. 16:16
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, ez most nyers lesz, de Gergő nem 2 nap alatt szedte fel ezt a súlyt, és előbb kellett volna cselekednie. Tudom, mert én is ilyen helyzetben voltam nőként PCOS-sel. 2-3-4 év alatt felszaladt úgy 40 kiló, elég rapszodikusan... a 4. végére tudtam, hogy cselekedni kell, hogy ez megy egyik napról a másikra, hogy k...a nehéz lesz, de elszántam magam és beletelt egy olyan 5-6 évembe, hogy visszament.

Balázsnak meg más dolgaival kell szenvednie. Olyan nincs, hogy vki mindenben szerencsés, vki meg tökéletes, csak hát a körülményei áldozata mindig.

nov. 12. 16:24
 6/13 anonim ***** válasza:
0%

"Az egyedüllétet viszont érdemes nem magányként meg bánathokiként kezelni, hanem olyan életet teremteni, ami ad egy bizonyos fokú boldogságot szex nélkül is."

Ez tipikus női válasz. Nők persze elvannak szex nélkül simán de ezt ne vetítsétek ki ránk férfiakra. Férfi nem tud boldog lenni dugás nélkül. Mi kanosak vagyunk könyörgöm mindig.

nov. 12. 16:41
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
6, ezt férfiként kikérem magamnak. Beszélj a magad nevében, hogy te nem bírod ki, szíved joga, de ne beszélj úgy, mintha ez mindenki másra is igaz lenne.
nov. 12. 17:10
 8/13 anonim ***** válasza:
64%
Ha te is dagadt vagy, de neked nem opció a dagadt nő, hanem szép vékony kell, akkor valamilyen formában tenni kell érte. Vagy kitesized magad, plusz értesz a nők nyelvén, vagy kőgazdaggá teszed magad aztán tök mindegy hogy nézel ki.
nov. 12. 17:43
 9/13 anonim ***** válasza:
Tíz kilót azért marhára nem két év leadni, megvan az 4-5 hónap alatt is könnyen. Ellenben "Gergő" két év alatt simán lefogyhat orvosi segítséggel, megfelelő diétával 80 kilóra.
nov. 12. 17:59
 10/13 anonim ***** válasza:
És ha én nem csak el fogadnék de nagyon örülnék egy dagadt (telt)nőnek?
nov. 12. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!