Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tévő lennél ha csak ezekre lenne lehetőséged ?
Jókat mondtok csak ugye ez emberek lehetőségei és körülményei változóak.
Mondok egy példát jó?!
Peti szülei gazdagok. Felajánlja neki az apja hogy ha össze gyűjt csak 5 milliót akkor a a lakás vételéhez a többi 45 milliót kifizetik neki.
Zoli sose kapott segítséget. Neki a saját lakáshoz mind az 50 milliót össze kell gyűjtenie.
Balázs nagyon jó adottságú testalkatilag. De össze-vissza evett az elmúlt években. Ezért 90 re felhizott a 80 ről. Ő 10 kilót kis elszántsággal le tudja 2 éven belül adni.
Gergő beteges egy ember. 20 betegsége van, aminek több is köze van az elhízásához. 70 kg a normal súlya de most 130. Neki hosszú évek kellenek, orvosok, edzés és talán 10 év múlva már jobban fog kinézni.
Szóval nem mindegy kinek mi a saját alapja.
Tudom, ez most nyers lesz, de Gergő nem 2 nap alatt szedte fel ezt a súlyt, és előbb kellett volna cselekednie. Tudom, mert én is ilyen helyzetben voltam nőként PCOS-sel. 2-3-4 év alatt felszaladt úgy 40 kiló, elég rapszodikusan... a 4. végére tudtam, hogy cselekedni kell, hogy ez megy egyik napról a másikra, hogy k...a nehéz lesz, de elszántam magam és beletelt egy olyan 5-6 évembe, hogy visszament.
Balázsnak meg más dolgaival kell szenvednie. Olyan nincs, hogy vki mindenben szerencsés, vki meg tökéletes, csak hát a körülményei áldozata mindig.
"Az egyedüllétet viszont érdemes nem magányként meg bánathokiként kezelni, hanem olyan életet teremteni, ami ad egy bizonyos fokú boldogságot szex nélkül is."
Ez tipikus női válasz. Nők persze elvannak szex nélkül simán de ezt ne vetítsétek ki ránk férfiakra. Férfi nem tud boldog lenni dugás nélkül. Mi kanosak vagyunk könyörgöm mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!