Üdv hölgyeim és uraim! Olyan embereket/személyeket keresek, akik nyitottak az időutazás lehetőségére, illetve akik ezzel kapcsolatban szívesen kifejtenék álláspontjukat, véleményüket. Te hajlandó lennél beszámolni, mi az amit tudsz az időutazásról?
Először azt a kérdést kellene feltenni, hogy mi az az idő?
Számodra mi az, kérdező?
Engem erdekel,és amilyen mértékben fejlődik a tudomány,fel is fogják azt találni egyhamar.
Ha valaki kifejlesztene ilyen gépet,jelentkeznék is tesztalanynak. Persze ha hazajöhetnék.
Kérdező? Neked van rá pénzed is hogy megépítsd az időgépet? A válaszom elméleti lesz.
Én amúgy szívesen utazgatnék az időbe ha biztosan tudnám hogy visszatudok jönni a jelenbe, nem okoz időbetegséget, nem okoz semmilyen problémát. De amugy voltak már ilyen dokumentum filmek. Ahol az idővonatot mint fiktiv dolgot mutattak be. Ahol a palyaudvaron a jegykezelo holgyet 5 perccel később már nem 20 évesnek hanem 15 évesnek fogod látni es aki ugy koszon, hogy: Jó utat. Viszlat kesobb a jovoben. Mire te koszonom szepen mindjart jovok. 😄
* 35 évesnek
Bocsánat elírtam 😄 nem 15 éves.
Nyitott vagyok az időutazás lehetőségére. Amint van több infód, velem feltétlenül oszd meg.
F
Nem biztos szerinted tobb milliard emberhez kepesek vissza utazni?
Ergo az még nem cáfolja hogy a jövőben kitalaltak es vissza vagy előre utaztak.
#9:
Nem az idő fogalma vagy definíciója érdekel. Hanem az, hogy te hogy értelmezed. Mert nagyon úgy vélem, hogy rosszul, de várom a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!