Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van a suliba aki látásból tetszik másik osztályból kezdeményezek vagy inkább hagyjam? Illetve fiúk mit csinálnátok ha egy random lány bejelölne facebookon?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 19:58
2/4 anonim válasza:
Egészen biztos vagyok benne, hogy találsz majd pillanatot amikor éppen egyedül van és akkor kezdeményezz. A random közösségi médiás bejelölés nem feltétlen jó mert akkor megmutatja a 'haveroknak' meg ilyenek, hogy "Hú milyen csaj jelölt be." és elbagatelizálódhat az egész. Ha személyesen elkapod akkor sokkal jobban kifejezheted érzelmeid és hamarabb ki is derülhet, hogy viszont irányba is van-e érdeklődés. Fiúk körében a legkeményebbek is tagadják de valójában csupán egy kedves lányoktól érkező mondat is már boldoggá tudja varázsolni a napunkat így ha mész és érdeklődsz akkor ha nem is garantáltan de elég sok esélyed van szerintem, egy próbát megér, a legrosszabb ami történhet, hogy elutasít nem?
3/4 anonim válasza:
Nyilván ha személyesen kapnád el egy pillanatra az jobb lenne.
Viszont! Ha normális a fiú akkor közösségi médián is lehet próbálkozni. Nálam így jött össze:)
Bekövettem intsán -> visszakövetett
Utána Facen már ő jelölt be, rá egy hónapra pedig beszélgetni kezdtünk először csak instán aztán személyesen. Majd az első instás beszélgetés után kb 1,5-2 hónapra összejöttünk
4/4 anonim válasza:
Ha úgy érzed, hogy nagyon tetszik, akkor nyugodtan kezdeményezz nála. Személyesen jobb lenne, de a jelölés sem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!