Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sportoló nőknek milyen az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sportoló nőknek milyen az ízlésük?

Figyelt kérdés

Például akik konditerembe járnak és normális a testalkatuk, nekik milyen elvárásaik vannak egy férfi testével kapcsolatban?

Úgymond hol van nekik a szint, ami már jól megfelel? Életkort is kérek írni, ha lehet.

Aki (személyi) edző vagy sporttudományi képesítése van az kérem jelezze ezt külön, mert más súllyal értelmezem amit ír

nov. 10. 11:53
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
66%
Változó.
nov. 10. 11:54
 2/26 A kérdező kommentje:
#1 milyen határok közt?
nov. 10. 11:58
 3/26 anonim ***** válasza:
0%

Tessék itt egy személyi edző nő.

[link]

nov. 10. 12:04
 4/26 A kérdező kommentje:
Nem érdekel a tiktokkod
nov. 10. 12:06
 5/26 anonim ***** válasza:

3

Nem az én tiktokom. A videoban egy bicskanyitogató stílusú személyi edző nő van. Aki számtalanszor elmondta hogy a férfinek milliomosnak kell lennie vagy kuka.

nov. 10. 12:10
 6/26 A kérdező kommentje:
Oké értem, de én nem a hülyék véleményére vagyok kíváncsi 😉
nov. 10. 12:16
 7/26 anonim ***** válasza:
41%

Nézzen ki rohadt jól.

32N

nov. 10. 12:24
 8/26 anonim ***** válasza:
61%
7-es: Te is "rohadt jól" nézel ki, hibátlan vagy ? :D
nov. 10. 12:39
 9/26 anonim ***** válasza:
55%

Nyilván az ilyen nő úgy keres társat is, hogy illeszkedjen az ő életformájához.

Tehát sportoljon valamit és szeressen egészségesen étkezni stb.

Nincs szerintem ebben semmi. Egyébként saját tapasztalat, hogy az ágyban is magasabbak az elvárások. Méretben is, állóképességben is.

nov. 10. 12:45
 10/26 A kérdező kommentje:

#9 hallottál már az e-sportról, és az ovenbaked chipszről?

#7 köszi, de akitől ennyire telik az ne reménykedjen jól kinéző férfiban. Max valami Pumped Gabó jut egy szánalommenetre

nov. 10. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!