Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknek sportoló férfiak közül melyik típus legvonzóbb?
A futó pasikban mi a vonzó külsőre?
Én mindig azt látom azok teljesen le vannak soványodva futástól, egyáltalán nem férfiasak.
# 2
azokat én mindig ilyen nagy darab, kicsit zsíros pasiknak láttam, nem olyan szép izomzattal
A GAZDAG!!!!!!!!!!!!!!!!!
Külsőt nézve is!!!!!!!!!!!!!!!!
Nekem eleve a konditermesek egészségtelenek, az egész életmódjuk, maga kondizás szellemi része is taszít, mert tömény magamutogatás. Abban sem hiszek, hogy a természet arra teremtette az embert, hogy 140kg súlyokkal csessze szét az izületeit. Aztán a sok-sok "táplálék kiegészítő" élettani hatásai hosszú távon... köszönöm nem. A barátom terepfutó, úszik, kerékpározik. Igaz, nincs 48-as karja, de a cementeszsákot felkapja a vállára, és lenyom vele egy 100 méteres sprintet.
Viszont kinek a pap, kinek a papné, nem vagyunk egyformák. Vannak emberek, akik meg még a kisújjukat sem mozdítják, chips-kóla kombó egész nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!