Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Àtlag alatti nők ez rossz ötlet,embertelen: Fizetni a tàrsasàgotok ért az az sima programok és esetleg szex? 30F
Mivel én magam is àtlag alatti pasi vagyok,magamból kiindulva jól jönne a tàrsasàg nem feltétlenül a szexre célzok.
A szexről : nyilván nem vonzalom miatt lenne gondolom csak pénzért és ha màr ezt akarom akkor miért nem prosti? Valahogy úgy gondolom hogy ha egy prosti óràja 30 ezer akkor egy ilyen nő 20-25 ezer kérne. Ha a szexet kivesszük az egyenletből akkor a programok ról màr tudunk beszélni mit tudom én bowlingnàl fizetém a bowlingot és az adott személynek amennyiben megegyezünk. Àtlag alattinàl azt értem hogy valóban az megkapta többször is ezt a jelzőt. Esetleg balesete volt vagy betegsége van stb. Szóval tàrsasàgra vàgyik nehezen baràtkozik stb.
Eltekintve attól hogy a szöveged alapján idióta vagy! Miért nem keresel simán barátokat? Ott sokszor nem számít semmit a külső. Nem az dönti el! Maximum a 16 éves gyerekeknél.
És miért nem fiú barátokat keresel? Csak nőket? Láthatóan a szex és a női figyelem hiányzik neked. Az meg nincsen ingyen. Azt sem értjük miért nem tudsz normál úton ismerkedni ? Rondaság az mindenkinek más. Egyetlen igazi dolog ami elutasítást idéz elő; ha a férfi túlsúlyos. Kapcsolatnàl meg ha nem gazdagabb az átlag melós rétegnél.
14 nem ez volt a cél csak sajàt magamból indultam ki.
Engem rengetegszer rondàztak le.
Nem szeretnék lealàzni senkit.
De tény hogy vannak ilyen emberek mint én, én örülnék ha valaki közeledne. És biztos van olyan akinek jól jönne egy kis pénz vagy ha fizetik az adott programot anélkül hogy szexelni kéne vagy minden féle perverzséget kellene elviselnie.
Vagy ha fizetős szexre gondolunk normàl keretek között ki tudja lehet van aki benne lenne de nem tudna hirdetni mert nem nagyon mennének hozzà max nagyon perverzek. Én miért mennék bele mert azt remélem kötetlenebb lenne kicsivel nem kellene percre pontosan mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!