Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más férfi is azt tapasztalja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más férfi is azt tapasztalja, hogy akárhányszor elmegy randira egy nővel, mindig azt mondja/írja randi után a nő, hogy úgy érzi, nem egymást keressük vagy hogy nem érzi a kémiát és hogy igazi CSODA lenne, ha egy nő benne lenne egy 2. randiban?

Figyelt kérdés
nov. 8. 19:49
 1/9 A kérdező kommentje:

"és hogy igazi CSODA lenne, ha egy nő benne lenne egy 2. randiban?"

Mármint ezt nem a nő mondja, hanem én érzem.

nov. 8. 20:02
 2/9 anonim ***** válasza:
84%

Dehogy. Így még becsületes is a nő, mert nem hülyít, mint a többi lekvár, aki nem meri megmondani, mi a szitu.

Jó fej csaj.

Köszönj el tőle illedelmesen, és ne keresd.

nov. 8. 20:53
 3/9 anonim ***** válasza:
68%

Sok minden hibánk számít, ezért inkább feladtam a barátnő keresést.

Legtöbbször túl unalmas vagyok ez van.

nov. 8. 21:18
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Manapsag mindenki a felso 20% ambiciot keresi akinek nagyon jo munkaja van vagy lesz.
nov. 8. 22:40
 5/9 anonim ***** válasza:

Én nem is értem hogyan alakulhatna így ki a kémia, nem azért mert 2 idegen, hanem mert olyan megrendezett, eröltetett.

Sokkal inkább lesz kémia ismerősök között.

nov. 8. 22:53
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem mert el se jutok soha randiig
nov. 8. 23:11
 7/9 anonim ***** válasza:
Viccelsz?? 😃 első randiig eljutni is már csoda.
nov. 9. 00:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Egy barátnőm fiával történt ilyen. Egy ügyfélváróban ismerkedtek meg, rögtön egy hullámhosszon voltak. Utána napokig chateltek,ami már-már szexchatnek volt nevezhető. Aztán hétvégén találkoztak, és felmentek a srác lakására. De nem történt semmi, mert a csaj közölte, hogy nincs meg a szikra. Mindezt egy heti forró, izgató, sokat ígérő chatelés után. A szikrát valószínűleg az oltotta ki, hogy a srác egy panellakásban lakott. Hozzá kell tennem, hogy a srác kimondottan filmsztár külsejű, emellett okos és kedves. Azóta már megnősült.
nov. 9. 07:08
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Én nő vagyok, és akárhány randira elmentem, nem akartam második randit (de még az elsőt se).

Miért?

- Állítólag gyerekmentes pasi (nincs gyereke és nem is akar), első randira hozta a három gyerekét

- a képeihez képest 30kg-val több, és fél feje kopasz. Mintha az apját küldte volna maga helyett

- teljesen más, mint a beszélgetéseink során. Pl kiderül hogy az introvertált otthonülő egy bulikirály, vagy igazság rohama lesz és bevallja hogy rosszlányozik/biszex (itt kivesézi milyen volt pasival)...stb stb

Tehát lehet az a baj, hogy próbálod magad másnak előadni, és az igazi éned kibukik az első randin. Őszintének kell lenni, és friss képeket használni magadról.

Ez csak egy tipp, az is lehet nem veled volt a baj

tegnapelőtt 06:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!