Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női szempontból milyen autó az a szint ami ugyanolyan
csóró mintha a férfi busszal vagy bicajjal járna?
Egyébként én egyet értek az 1-essel. Abszolút nem feltétel a kocsi, főleg Pesten. Páromnak sem volt, amikor összejöttünk, együtt vettünk később. Ami viszont nekem inkább visszataszító, az a nagyon olcsó csotrogányok, meg a leharcolt német prémiumok. Annál már tényleg sokkal jobb ha biciglizik. Az egyik fő problémám ezekkel, hogy nem biztonságosak, a másik, hogy pénzügyi rossz döntéseket tükröz. Ha nincs pénzed legalább egy 1 -1,5 milliót érő, régebbi de stabil autóra, akkor szerintem semmilyen autóra nincs pénzed, mert adott fizetésből rossz döntés autót fenntartani. A felelőtlen pénzügyi döntések meg kizáró ok egy kapcsolatnál.
nov. 8. 10:55
Az elso parom csaladjanak volt egy akkor 20 eves f astra-ja.
Sosem ereztem cikinek.
A jelenlegi parom, akivel 4 eve vagyunk egyutt, autoja sincs. Most gyujtunk kozosen egyre. Ellenben van egy igen draga biciklije, mert versenysportol :D
nov. 8. 11:37
1.-nek és 12.-nek jár a pont.
5~ Hogyan nézne ki? Úgy, hogy különböző stílusúak vagy különböző munkahelyük van és attól még tisztelik egymást. Másrészről senkinek semmi köze hozzá és nem kell rájuk nézni! Vagy a pasi pontosan fel is húzhatja az orrát, hogy ilyen nője van. Ismertem ilyen párt, a lánynak van egy elit stílusa az év minden napjára - gyerekek mellett is - és a gyerekek apja építész volt furgonnal. Az elit nő büszkén szállt be a furgonba és senki nem érdekelte őket. Félreértés ne történjen, nem akart másnak tetszelegni a csaj és soha nem is csalta meg. Lett drámai problémájuk, de nem emiatt és így ez már nem is ide tartozik.
nov. 8. 12:25
Vidéki exemnek van autója és egyáltalán nem akart Budapestre jönni azzal, ez volt az egyik kifogása az összeköltözés ellen. Igazából azt még meg is értettem, hogy miért nem akart itt autózni. Egy ideig én is akartam volna jogsit és autót, de a mai világban már nem. Sajnálom, de ilyen idegbeteg emberek közé nem.
nov. 8. 12:26
Nekem annyira nem ez számít..
nov. 8. 14:02
4-es vagyok.
Mondjuk nem értem pár komment miért lett lepontozva...
nov. 8. 15:27
A picike 1-2 személyes kocsik. Annyira bírom hogy parkolni se tudnak velük, annyira balfaszok.
nov. 9. 06:58
Miért lenne szánalmas, akinek nincs autója??? Akár nő, akár férfi az illető.Azoknak fontos igazán, akik vidéken élnek, mert egyik községből eljutni a másikba elég macerás, időigényes tömegközlekedéssel. Ott indokolt a kocsi, de városban egyáltalán nem. Én is biciklivel járok Bp-en.
nov. 9. 18:08
3-as: az utolsó kép mitől nem jó?
nov. 9. 19:04
Ne legyél sznob!!! Nem az számít, van-e valakinek autója, nem attól értékes egy ember, hanem attól, hogy mi van a fejében. Mennyire okos, művelt, mennyi tudást sikerült szereznie. És hogy milyen ember. Becsületes-e, jólelkű-e, megbízható-e. Az ilyesmik fontosak, nem az, hogy van-e autója vagy hogy milyen az autója. Jó, ne legyen koszos se kívül, se belül, ha már van, tartsa karban, de ha nincs, az semmit nem von le egy embernek az értékéből.
nov. 9. 19:07
További kérdések: