Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női szempontból milyen autó az a szint ami ugyanolyan csóró mintha a férfi busszal vagy bicajjal járna?
Tiszta legyen és karbantartott. volt egy pasim, neki 40 éves Skodája volt...szépen felújítva, mindig tiszta volt, kívül belül, az volt a hobbija. Imádtam az autót, mert többen megnézték, mint egy új mercit. Büszkén feszítettünk benne és gyűjtöttük be az elismerő pillantásokat.
na ez az igazi élmény, nem a szürkeség és a státuszhajhászkodás.
30N
De ki írta itt, hogy gáz, ha valakinek nincs autója? Én még azt is írtam, hogy városon belül totál felesleges is, aztán mégis belémállnak a hisztis kisfiúk :D Az a gáz, ha valaki vesz egy lepusztult, nem biztonságos csotrogányt, csak hogy elmondhassa, hogy van autója, mert cikinek érzi, ha nincs. Az ilyen fostalicskáknál a buszozás is jobb.
Az itteni kérdések mindig fullos nők szempontjából értendőek. Ha a saját szintjüket elfogadnák, akkor nem születnének meg feleslegesen ezek a kérdések.
Miért ha valaki bringázik az csóró? Érdekes mentalitás. Mondjuk úgy hollandia lakosságának nagy része rendszeresen biciklizik, pedig ott az átlag ember is legalább 4-5X annyit keres, mint nálunk bárki. Milyen furcsa, egy fejlett nyugati ország állampolgárai számára nem ciki biciklizni vagy épp tömegközlekedni. Na és ha már tömegközelekdés az is furcsa nem, hogy Japánban szinte mindenki így közlekedik, mert egyszerűen gyors, tiszta és hatékony közelkedési forma.
A csóró, lepratelep kelet-európai putriban meg alap elvárás, hogy nyugati prémium autóval furikázzon még a paraszt is...
Ugyanilyen amúgy az egész Balkán, annyi Mercit és egyéb luxusautót még életemben nem láttam mint mondjuk Albániában. Aztán az egész ország egy nagy putri úgy ahogy van.
1. Nekem speciel egyáltalán nem szánalmas az a férfi, akinek nincs autója, amennyiben nincs szüksége rá az adott élethelyzetében, és úgy is tud teljes életet élni. Belvároshoz közel nekem sincs szükségem autóra, mert fél óra alatt a reptéren is kint vagyok, és mindent el tudok intézni. Szökőévente egyszer hívok taxit, vidékre vonattal utazom.
2. Van az az autó, ami sztem szánalmas, de az nem olyan szempontból, hogy "gagyi a márkája", hanem mert konkrétan életveszélyes (pl. szigszalagozva van) vagy mert ízléstelenül néz ki (ilyen az, amikor látványosan árnyalatokkal sötétebb vagy világosabb rajta az egyik lemez, vagy amikor undorító csicsás sufnituning dolgok vannak rajta - és utóbbit lehet luxusautóval, gazdag emberként is kivitelezni, pl. Varga Viktor autója, amin a saját arcképe díszeleg).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!