Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak akik gazdaggá váltak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak akik gazdaggá váltak, ők megerősítik azt hogy a pénzhiány miatt nem voltak sikereik nőknél?

Figyelt kérdés

ma 08:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
70%
Mert téged feldob annak a gondolata, hogy a pénzed miatt feküdnének le veled mint a prostik?
ma 08:16
 2/13 anonim ***** válasza:
ma 08:22
 3/13 anonim ***** válasza:
80%
2 vagy mi is lehetnénk. Én kriminológus vagyok mesterdiplomával és van egy kis takarító vállalkozásom. Párom meg buszozik.
ma 08:26
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
Nem erősítik meg. Amióta tudom, hogy mikor és hogyan viselkednek a nők, azóta mindig volt nőm, szegényen is.
ma 08:44
 5/13 anonim ***** válasza:
84%

Testvérem pl. Programozó, vezető beosztásban, baromi jól keres, hitelmentes budai lakása van, jó autója, és mindemellett izgalmas hobbi, széles baráti kör, szóval papíron minden, amit "csipáznak" a nők. De attól még nem tud kommunikálni, még velem sem, pedig a húga vagyok, de más nővel meg aztán vérlázítóan béna. Hallottam, még ifjabb korunkban próbáltam egy-két barátnőmmel összehozni, hátha (mert amúgy még csak nem is csúnya), de a barátnők úgy jöttek vissza, hogy inkább kihagynák. Azóta nem is nagyon próbálkozom. Szerintem amúgy valahogy az autizmus spektrumon előrébb van az alapnál, vagy nem tudom, de tuti valami gikszer van a fejében, mert más ilyen adottságokkal már 10 éve minimum boldog házasságban élne, gyerekekkel meg mindennel (36 éves). Tök sajnálom egyébként szegényt, mert szeretne családot, vagy hát, amíg az én lányaimmal nem tölt el egy hétvégét, addig szeretne, aztán persze búcsúnál elismeri, hogy igazából elég neki a nagybácsi szerep :D De párt azt biztosan szeretne, egy időben beszélt is a próbálkozásai hiábavalóságáról, de egy ideje már arról sem. Lehet, hogy feladta.

Gyanítom, hogy a legtöbb, nőknél sikertelen férfi ha nem is autista így kimondottan, de a szociális készségei nem a legjobbak, és egyszerűen elriasztja a nőket azzal, ahogy beszél, amiket mond, és nem az a gond, hogy mennyi pénze van vagy mennyire jóképű meg mittudomén.

ma 08:45
 6/13 anonim ***** válasza:
75%

Pontosan, egy csomó párról tudok, ahol a pasi egyáltalán nem pénzes. Sok nőnek nincs is igénye hercegnő treatmentre (nekem van, nálam fontos is a pénz, de egyáltalán nem ez a jellemző a nők körében). A legtöbb nőnek kb. mindegy is, csak valaki legyen mellettük, mert kapcsolatfüggők és egyedül 2 percet nem tudnak megmaradni. Szóval akinek így sincs nője, az vagy túl magasra teszi a mércét, vagy ahogy írták, rosszak a szociális készségei.

ma 09:31
 7/13 anonim ***** válasza:
60%
Mióta lett pénzem, azóta el tudtam kezdeni megfelelően edzeni, normális kajákat venni, jobb ruhákat tudtam venni stb. Úgyhogy igen, a pénz rengeteg dolgot befolyásol, de sok ember még mindig egy rózsaszín vattacukros álomvilágban él és azt szajkózzák, hogy a pénz nem boldogít stb. Szerintem én vagyok az első aki ezt kimondja: a pénz boldogít.
ma 09:42
 8/13 anonim ***** válasza:
54%
Ahogy utolsó mondja, amikor több pénzed van, nem a kiadásokon fogsz görcsölni, hanem elkezdesz magaddal foglalkozni, a férfiak nagyrésze magyarországon igénytelen saját magára és a külsejére. A nőknek persze ez nem menő, a vagyon nagysága és az igényesség gyakran párhuzamosan nő egymással, tisztelet a kivételnek persze. A nők az igényes pasikra buknak, aki törődik magával és a környezetével, nem egy izzadtságszagú, trikós, kövér "melósra".
ma 10:04
 9/13 A kérdező kommentje:

# 7

# 8

de amit leírtok az megoldható átlagfizetésből is, nettó 400-500 ezer ft fizetés esetén is.

ma 10:13
 10/13 anonim ***** válasza:
54%
Igen megoldható!! A férfiak hajlandóak tenni ebben az esetben? Ritkán!
ma 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!