Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Bugyi lecsusztató szövegeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bugyi lecsusztató szövegeket tudtok?

Figyelt kérdés
Nem tudom mit kell mondani a nőknek,van olyan pasi a világon aki tudja mit kell mondani a nőknek?
nov. 6. 15:31
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

6-os

"Nem a szövegen múlik."

Érdekes itt több kérdésnél is olvastam már hogy irták a nők hogy fontos hogy egy pasinak jó legyen a dumája.Akkor nem értem most.

nov. 6. 16:11
 12/27 anonim ***** válasza:
88%
De a szöveg azon múlik, hogy milyen férfi mondja. Meg kinek kell szerinted Casanova? Normális nőnek biztosan nem
nov. 6. 16:25
 13/27 anonim ***** válasza:
47%
Kérdező, nem ismered a "duma" szó jelentlslt
nov. 6. 16:26
 14/27 anonim ***** válasza:
32%
Erre nincs varázsige.
nov. 6. 16:29
 15/27 anonim ***** válasza:
92%
Nem a szöveg számít, hanem, aki mondja.
nov. 6. 16:33
 16/27 anonim ***** válasza:
81%

Te meg elhiszed?

Hány éves vagy?

nov. 6. 16:36
 17/27 anonim ***** válasza:
44%

A 3-as elmondta a lényeget.

F

nov. 6. 17:51
 18/27 anonim ***** válasza:

"Érdekes itt több kérdésnél is olvastam már hogy irták a nők hogy fontos hogy egy pasinak jó legyen a dumája.Akkor nem értem most."

Ez nem azt jelenti, hogy bemagolsz egy mondatot, és verejtéktől csillogó homlokkal elmotyogod, mint egy verset irodalom órán. Hanem hogy mindig jó a dumád. Érdekes vagy, vicces, akármi, ami az adott nőnek bejön.

nov. 6. 18:47
 19/27 A kérdező kommentje:
3-mas egy felszines nő ha neki csak a külső számit.Bezzeg a nők szidják a pasikat hogy csak a külsőre mennek,de forditva nem lehet?
nov. 6. 19:04
 20/27 anonim ***** válasza:

Pedig egyszerű. Kell, hogy legyen humorod, tudd megnevettetni. Másik fontos dolog, hogy tudj számára érdekes dolgokról beszélni, de ehhez kell közös érdeklődési kör is. Nem kell igazán túllihegni, a ,,csajozós dumákat" pedig jobb hanyagolni, kivéve ha szeretnél komplett idiótának tűnni a nők előtt. :D Akkor csak gagyi ,,csajozós dumákat" nyomass, aminek többségét már ismerik, mert minden második barom azzal fárasztja őket.

nov. 6. 19:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!