Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bugyi lecsusztató szövegeket tudtok?
6-os
"Nem a szövegen múlik."
Érdekes itt több kérdésnél is olvastam már hogy irták a nők hogy fontos hogy egy pasinak jó legyen a dumája.Akkor nem értem most.
"Érdekes itt több kérdésnél is olvastam már hogy irták a nők hogy fontos hogy egy pasinak jó legyen a dumája.Akkor nem értem most."
Ez nem azt jelenti, hogy bemagolsz egy mondatot, és verejtéktől csillogó homlokkal elmotyogod, mint egy verset irodalom órán. Hanem hogy mindig jó a dumád. Érdekes vagy, vicces, akármi, ami az adott nőnek bejön.
Pedig egyszerű. Kell, hogy legyen humorod, tudd megnevettetni. Másik fontos dolog, hogy tudj számára érdekes dolgokról beszélni, de ehhez kell közös érdeklődési kör is. Nem kell igazán túllihegni, a ,,csajozós dumákat" pedig jobb hanyagolni, kivéve ha szeretnél komplett idiótának tűnni a nők előtt. :D Akkor csak gagyi ,,csajozós dumákat" nyomass, aminek többségét már ismerik, mert minden második barom azzal fárasztja őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!