Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bugyi lecsusztató szövegeket tudtok?
Figyelt kérdés
Nem tudom mit kell mondani a nőknek,van olyan pasi a világon aki tudja mit kell mondani a nőknek?nov. 6. 15:31
1/27 anonim válasza:
"a világon a legjobban halottaskocsival lehet nőzni
kedves leszek és figyelmes a részletekre ügyelek
... bébi, beszállsz, vagy elvigyelek?"
2/27 anonim válasza:
Véletlenül nem Á-val kezdődik a keresztneved Kedves első?
3/27 anonim válasza:
Nőként írom, hogy nincs ilyen szöveg. Teljesen mindegy, hogy mivel indít a pasi, ha külsőre a zsánerem. Ha meg nem, akkor mondhat bármit, esélytelen a dolog.
5/27 anonim válasza:
Ha jól nézel ki, akkor bármilyen szöveg bugyilecsúsztatós.
6/27 anonim válasza:
#3 mindent elmondott.
Nem a szövegen múlik.
7/27 anonim válasza:
-Hashajtót kevertem az italodba édesem!
Egyből le fog csúszni az a bugyi ahogy hatni kezd! 😊😊
8/27 anonim válasza:
Ha így érez a nő, az jó.
9/27 anonim válasza:
Úristen!! Most mászott be egy nagy pók a nadrágodba!!
Mondjuk ezután esélyes hogy megleszel verve :D
Egyébként nincs ilyen duma. Ha tetszik a pasi akkor egy félénk szia is elég lehet, ha meg nem, akkor akár verset is szavalhat, nem fog jobban tetszeni
10/27 anonim válasza:
Amíg a nőkre masszaként gondolsz, nem lesz sikered.
De nem értem soha, az ilyen boborjánok miért csajozógépek akarnak lenni, miért nem csak 1 nővel akarnak ismerkedni. Előbb járj, aztán fuss.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!