Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez mennyire kizáró a nőknél?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire kizáró a nőknél?

Figyelt kérdés
26 évesen még nem volt barátnőm. Az ok az hogy nem akartam és nem is mertem ismerkedni holott volt lehetőségem. Volt egy lány aki szerelmes volt belém de én elutasítottam és nem rég volt egy akinek tetszettem de nem hívtam el randira.
nov. 6. 13:40
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Én azt tanácsolnám ne várj a tökéletes alkalomra ha lesz hazám ha meglesz a tökéletes munkám, ebbe beleroskad hamar az ember. Kettő meg szerintem egy kapcsolatban tök jó ha együtt tudtok fejlődni
nov. 7. 09:54
 22/25 A kérdező kommentje:
Szép dolog ez az együtt fejlődés dolog de én mindíg is magam valónak voltam. Nekem jobb érzés ha tudom hogy valamit egyedül, segítség nélkül értem el. Ettől függetlenül tudom hogy közösen valakivel gyorsabb és egyszerűbb lenne.
nov. 7. 10:07
 23/25 anonim ***** válasza:
Akkor javaslom olyat keress, akivel jól kiegeszítitek egymást és ő is magának valo
nov. 7. 10:13
 24/25 anonim ***** válasza:
Egyébként oráltól is el lehet kapni. Valamit egy csomó nemi betegségnek évekig nincsenek tünetei. A jövőbeli partnered egészsége érdekében is menj el. Vagy ha nem, ezt mindenképp mondd el neki, hogy ez alapján tudjon dönteni.
nov. 7. 10:21
 25/25 A kérdező kommentje:
Az lenne a cél. Egyik barátom is pont ilyen lányt talált és most már a menyasszonya. Szerintem az ő kapcsolatuk pont jó. Nincsenek egymáshoz nőve. Van hogy együtt mennek nyaralni de pl. pont nem rég a srác eljött velünk 10 napra a balkánra nyaralni úgy hogy a lány otthon maradt és nem volt hiszti belőle.
nov. 7. 10:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!