Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kizáró ok a nöknèl, ha soyboy vagyok?
A szójafiú egy pejoratív kifejezés, amelyet gyakran használnak az online közösségekben a férfias tulajdonságokkal nem rendelkező férfiak leírására.
A kifejezés a szójababban található fitoösztrogén jelenlétén alapul, ami miatt egyesek félrevezető következtetésre jutottak, hogy a szójatermékek elnőiesítik az azokat fogyasztó férfiakat.
Lehet nem pontos fordítás, google fordítóval csináltam...
Nem tudom, hogy a nem férfias tulajdonságok pontosan miben nyilvánulnak meg. Párom sem az a klasszikus, dinnyecipelő, kocsimániás, kopasztetkós, pitbullkutyás "férfi". Nekem pl. nem ezektől esz valaki férfias.
De pl. egyik barátnőmnek kifejezetten tetszenek a külsőre kissé feminim férfiak.
Nincs ilyen halmaz, hogy "nők". Vagyis ez egy nagyon tág fogalom, ami az egyknek bejön, a másiknak nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!