Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok lány miért ijed meg már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok lány miért ijed meg már az ismerkedés elején?

Figyelt kérdés
Visszautasítástól félnek?

nov. 4. 16:10
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Inkább a csalódástól.
nov. 4. 16:14
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
😂😂😂Én attól sose féltem,inkább ,hogy hogy koptassam le azt az embert akinek köze nem volt a képhez👀🥲úgy ,hogy ne bántsam meg.
nov. 4. 16:15
 3/10 anonim ***** válasza:
Mert túlságosan nyomulsz?
nov. 4. 16:48
 4/10 anonim ***** válasza:
80%

Menj tovabb. Aki hozzad valo,ugyis tapadni fog rad, bevonzod.

Azert kellenek a rossz tapasztalatok,h tudd ertekelni a jot. Az se lesz minden kovetelmenyt teljesito.

nov. 4. 16:54
 5/10 anonim ***** válasza:
Mit csinálsz, amitől megijednek?
nov. 4. 16:58
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon ráerőlteted magad, vagy unalmas vagy nekik.
nov. 4. 18:00
 7/10 retektorta ***** válasza:
93%
Mert ronda vagy.
nov. 4. 18:07
 8/10 anonim ***** válasza:

Pl az eltérő anyagi helyzet miatt. Mondjuk egy ilyen elkényeztetett sikeremberrel randizgatni anyagi csőd, mert csak és kizárólag fizetős programokra tud menni, az egyszerűekbe belehalna amiért nem kell fizetni. Nem is értem mit gondolnak az ilyenek, van annyi gazdag nő ami ennek a sok elkényeztetett ficsúrnak kell? Elárulom, nincs. Viszont belekezdeni is felesleges, mert ő tényleg nem él túl ingyenes programokat, leesik a korona a fejéről és szörnyethal.

Azonkívül attól is megijed pár nő ha kiderül hogy az érzelmi intelligencia nulla. Az igaz hogy más nőknek ezek kifejezetten előnyös tulajdonságok 🤣, de nem juthat mindenkinek elit nő.

nov. 4. 18:31
 9/10 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, hogy megijed?
nov. 4. 19:31
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem biztos,hogy megijednek.Igazából rövid ideig beszélgettem vele,akkor bókolt meg kedves volt.Máskor meg kerülte a tekintetem.Nem erőltettem semmit egyébként.
nov. 4. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!