Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy csak a normálisokhoz nem ragaszkodnak az emberek?

Figyelt kérdés
Ha megcsal, ha betegesen féltékeny, ha manipulatív, ha toxikus, ha bántalmazó, stb Akkor szabályosan könyörögnek az emberek, hogy minél tovább tartson. Ha meg az ember normálisan viselkedik, akkor az első nem tetszésnél repül az ember.

nov. 4. 09:42
1 2
 1/20 gergelice16 ***** válasza:
74%
Nem tudom, te miket tapasztaltál, de ez nem így van. Nyílván nem beteg kapcsolatra vágynak az emberek. Egészséges kapcsolatot csak egészséges emberekkel lehet kialakítani. Ha neked ez valamiért nem akar összejönni, őszintén nézz magadba, és keresd meg a hibát (akár pszichológus segítségével).
nov. 4. 09:47
 2/20 A kérdező kommentje:

1. Aranyos hogy rögtön pszihologizálsz, de én az ilyen kérdésekre gondolok:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Nem a saját életemre.

nov. 4. 09:50
 3/20 anonim ***** válasza:
29%
Mert a normális emberekhez nem igazán vonzódnak. A féltékeny, toxikus, nárcisztikus stb. emberek sokszor vonzóbbak a másik félnek, ezért nehezebben is engedik el őket. Persze a normális emberek is lehetnek vonzóak, de ők általában átlagos emberek, átlagosan néznek ki, átlagosan gondolkodnak, ergo unalmasak szerintük.
nov. 4. 10:02
 4/20 anonim ***** válasza:
0%

Az a helyzet hogy vagy te látod rosszul magad, és valójában nem vagy olyan normális mint gondolod, vagy te csak nem normális emberekkel ismerkedsz(ami szintén kimeríti a nem normálisságot).

Én eléggé egészséges pszichéjű vagyok, tudom necces ilyet kijelenteni, de tényleg nekem ez a legfontosabb az életben, ebben is vagyok a "legjobb". Nekem fontos a korrektség, racionális vagyok, de ugyanakkor érzelmes is, ami eleve egy ritka kombináció mert a legtöbb ember vagy érzelmileg instabil, vagy egy hidegfejű számító ember. Emellett nem csaltam meg soha senkit(szerintem egy kapcsolatnak csak akkor van értelme, ha a megcsalás fel sem merül)

Na mindegy arra akarok kilyukadni, hogy én ennek fényében azt tapasztaltam, hogy az emberek(nők jelen esetben) felismerik a normálisságot és vágynak is rá. Általában én szakítottam, és ők küzdöttek értem/könyörögtek, többen is felkerestek a kapcsolat után hónapokkal, és például a jelenlegi barátnőm azt szeretné hogy feleségül vegyem(nincs pénzem, mielőtt valaki ezt feltételezné indoknak)

nov. 4. 10:04
 5/20 A kérdező kommentje:
4. Az elméleted ott hibádzik, hogy nem tartom magam normálisnak, és a kérdés nem rólam szól. Feltűnő mintázat a kiirt kérdésekben, hogy emberke nagyon rossz kapcsolatokért, és emberekért akarnak változni, meg javítgatni, aki kb normális, az meg elég hamar lapos lesz. Természetesen ez nem reprezentatív, és nem világtörvényt akarok kreálni belőle, csak egy feltűnő mintázat itt a gyakorin.
nov. 4. 10:10
 6/20 anonim ***** válasza:
39%
Tök értem a kérdésed, én is láttam már nem is egy példát arra, ha jóravaló volt az illető mégsem kellett, de a mihaszna, az bezzeg igen. Hát én is gondolkodtam már ezen és arra jutottam, mint ahogy a mondás tartja: "A szerelem vak!"
nov. 4. 10:29
 7/20 anonim ***** válasza:
A féltékenységet lehet egészséges mertékben érezni. Kell is mert akit szeretsz azt félted. Nem kell és nem is helyes korlátozni senkit semmiben, de a túl engedés is már utalhatna arra, hogy érzelem mentesség vált az a fél aki ilyen. Nem értem az azt, hogy a szerelem mellett engedni azt, hogy mással is megtehesse azt a testiörömök szerzését és erre nem féltékeny valaki, hogy ezt vajon, hogy lehetséges. Jó lenne egy értelmes magyarázat erre!
nov. 4. 10:31
 8/20 anonim ***** válasza:
Szerintem egy bizonyos kor felett már rájönnek a nők, hogy a külső nem minden. Csak az a baj, hogy addigra már tele lesznek ők is traumákkal, bizalmatlansággal és egyéb pszichológiai problémákkal, mire rájönnek erre. Akkor pedig a normális férfiak azt mondják, hogy "Kösz, de kösz nem!".
nov. 4. 10:34
 9/20 anonim ***** válasza:
83%

Mindenki olyanra vagyik, amilyen maga is.

Ha valaki bantalmazo kozegben nott fel, az lesz neki az ismeros, azt fogja kapcsolatban is valasztani.

Azert van ennyi szr kapcsolat, mert senki nem nez szembe a problemaival, csak a masiktol varja, hogy megoldja oket.

nov. 4. 10:44
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez azért van, mert úgy érzik, hogy a toxikus emberekhez mindig bizonyítaniuk kell. Sosem érezhetik elég jónak magukat hozzájuk. Hogy ebben egyeseknek mi a jó, azt nem tudom, de ez állhat mögötte.
nov. 4. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!