Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza lehet ennek a nőnek valóban a nők magas elvárásai miatt megy nehezen manapság a társkeresés?
Valóban ha ilyen szűrőket építenek a nők maguknak, akkor általában nagyon nehéz dolguk van arra hogy társat találjanak, mert ezekkel a szűrőkkel nagyon szűkítik a férfiak körét és a legtöbb nő ráadásul ugyanezeket a paramétereket akarja főleg társkeresőn így abszolút érvényesül a pareto elv hiszen emiatt ha találj is egy nő egy pl. 180 centis diplomás férfit aki még határozott is sportos is esetleg magabiztos is akkor az a a férfi nagyon könnyen ghostingol vagy nem akar komoly kapcsolatot hiszen nagyon jól tudja hogy a legtöbb nő őt akarja ezért főleg az internetes társkeresés egy ördögi kör, 21-es csapdája
30 én annyit írtam hogy ilyenből kevesebb van.
De az ország helyzetét és az emberek fizetését nézve a legtöbb embernek nem lesz 700as fizetese, lakasa meg mitudom én milyen kocsija...persze sok hitellel lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!