Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Betegesek az elvárasaim a társkeresésben? 22/L
Jó lenne ha legalább 20 cm-el magasabb és kb 10-15 évvel idősebb férfi lenne aki olyan babusgatós típus, szeretne becézgetni (pl hercegnő, szépségem, picim) az ölébe ültetni, homlokpuszit adni, ölelgetni, felemelni, az orrát összedörzsölni az enyémmel, odaadni a pulcsiját ha hideg van, letérdelni elém és bekötni a cipőfüzömet ha kikötődik, ilyesmi... és ezeket akár társaságban is nem csak négy fal között.
Ez erős apa komplexus vagy még elfogadható?
Hány centi vagy?
Szerintem ez erős igen, de ha te így vagy boldog, hajrá.
Én is 22N vagyok. Az én párom 23 csak és alig 10 cm-rel magasabb (igaz én magas vagyok). De a többit a cipőfűzős dolgon kívül mind csinálja. Az a társaságban megalázkodás (letérdelés) nekem sok lenne.
"letérdelni elém"
Itt azt hittem valamilyen bdsm dolog lesz :P
De amúgy nem tűnik vészesnek, az orr összedörgölés talán kicsit fura, meg a cipő bekötés
9-es!
Attól függetlenül szerintem kapott vagy 20 privátot biztos.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!