Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Betegesek az elvárasaim a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Betegesek az elvárasaim a társkeresésben? 22/L

Figyelt kérdés

Jó lenne ha legalább 20 cm-el magasabb és kb 10-15 évvel idősebb férfi lenne aki olyan babusgatós típus, szeretne becézgetni (pl hercegnő, szépségem, picim) az ölébe ültetni, homlokpuszit adni, ölelgetni, felemelni, az orrát összedörzsölni az enyémmel, odaadni a pulcsiját ha hideg van, letérdelni elém és bekötni a cipőfüzömet ha kikötődik, ilyesmi... és ezeket akár társaságban is nem csak négy fal között.

Ez erős apa komplexus vagy még elfogadható?

2024. jan. 22. 18:25
1 2
 1/14 -Belthazor- ***** válasza:
15%
Ez még szódával elmegy.
2024. jan. 22. 18:33
 2/14 anonim ***** válasza:
58%

Hány centi vagy?

Szerintem ez erős igen, de ha te így vagy boldog, hajrá.

Én is 22N vagyok. Az én párom 23 csak és alig 10 cm-rel magasabb (igaz én magas vagyok). De a többit a cipőfűzős dolgon kívül mind csinálja. Az a társaságban megalázkodás (letérdelés) nekem sok lenne.

2024. jan. 22. 18:33
 3/14 anonim ***** válasza:
80%

"letérdelni elém"

Itt azt hittem valamilyen bdsm dolog lesz :P

De amúgy nem tűnik vészesnek, az orr összedörgölés talán kicsit fura, meg a cipő bekötés

2024. jan. 22. 18:34
 4/14 anonim ***** válasza:
22%
mindig belebukunk ezekbe az elvárásokba, ez egy népbetegség, mindenki elvár és a végén pofára esés van, ezért ez a sok boldogtalan ember, mert mindenki csak ELVÁR..ez egy akkora csapda..de hát csináljátok...ha neketek ez megfelel
2024. jan. 22. 18:37
 5/14 anonim ***** válasza:
63%
Hát még most is ráz a röhögés... ahogy olvastam, rájöttem, hogy olvasás közben mindezt, amit írtál megcsináltam - a pulóver és a cipőfűző kivételével - a macskámmal. Köszi, feldobtad az estémet! :D
2024. jan. 22. 18:46
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
Nekem ez nagyon ick, de én nő vagyok, a pasik bejön a vérfertőzős cucc.
2024. jan. 22. 18:48
 7/14 anonim ***** válasza:
44%
Elég beteg képzelgés. Én 25 évesként maximum 28 eves férfit fogadok el. Idősebb undort kelt bennem.
2024. jan. 22. 18:50
 8/14 anonim ***** válasza:
67%
Nem olyan betegesek. Én például a cipőfűző bekötésen kívül mindegyiknek megfelelek. Azt nem csinálnám. Mondjuk a magasságodat nem írtad, de én elég magas vagyok, szóval simán meglehet a 20 centi különbség.
2024. jan. 22. 19:07
 9/14 anonim ***** válasza:
63%
Ez beteges kategoria.
2024. jan. 22. 19:19
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

9-es!

Attól függetlenül szerintem kapott vagy 20 privátot biztos.:)

2024. jan. 22. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!