Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza lehet ennek a nőnek valóban a nők magas elvárásai miatt megy nehezen manapság a társkeresés?
Valóban ha ilyen szűrőket építenek a nők maguknak, akkor általában nagyon nehéz dolguk van arra hogy társat találjanak, mert ezekkel a szűrőkkel nagyon szűkítik a férfiak körét és a legtöbb nő ráadásul ugyanezeket a paramétereket akarja főleg társkeresőn így abszolút érvényesül a pareto elv hiszen emiatt ha találj is egy nő egy pl. 180 centis diplomás férfit aki még határozott is sportos is esetleg magabiztos is akkor az a a férfi nagyon könnyen ghostingol vagy nem akar komoly kapcsolatot hiszen nagyon jól tudja hogy a legtöbb nő őt akarja ezért főleg az internetes társkeresés egy ördögi kör, 21-es csapdája
Az mér nem opció, hogy a férfiak fejlődjenek?
Nekem jó diplomám van de nem várok el diplomát.
180 plusz előny, mer férfias...a nagy szerelmem 173 cm volt.
Nem kell kövér, túl vékony és nagyon izmos se.
Magabiztos és határozott legyen!
Sok általad felsorolt férfinek komoly kapcsola van.
Rengeteg gyári melósnak is van nője.
Utcára kéne kimenni szétnézni...
N 32
A férfiak többsége, vékony, instamodel kinezetü nőt akar. A nők, általaban csaknazt varjak el, amit ok maguk is tudnak nyujtani 30 felett.
Tehat: Saját lakas, autó, netto 5-700as fizetes. Sok ferfi, még ennyire sem képes, pedig nem értem el sokat, de rengeteg férfi, erre a minimumra sem képes.
"A nők, általaban csaknazt varjak el, amit ok maguk is tudnak nyujtani 30 felett."
Látom sikerült önmagaddal is elhitetned a hazugságaidat.
Nincs.
Kapcsolatban élni valakivel, akivel nem akarsz kapcsolatban élni ezerszer rosszabb, mint elfogadni, hogy nem lesz kapcsolatod.
Azzal, hogy feladom az elvárásaimat, csak veszítek. Semmi előnye nincs. Semmi jó nem lesz belőle. Olyan, mintha azt mondanám neked, adj nekem pénzt, cserébe itt a kaka, amit most szedtem fel a kutya után.
12 vagyok.
13 azért Magyarországon a nők többsége nem keres 500-700 nettó, nincs minimum 70 százalékának őnerőből egyedül sajat lakása😆.
Azért ennyire ne játszd az agyad.
17
Nem orokoltem, és igen Bpi cégnél dolgozom, de megyeszekhelyen élek a szomszed megyeben! Teljesen mindegy, hogy melyik cégnek dolgozom otthonrol.
16
Az én kollégáim/ismerőseim, mind ennyit keresnek jellemzően
27 az öröklést hagyjuk...azt kapta, teljesen más mindha magad szednéd rá össze a pénzt.
Nem mindenki Budapesten lakik. Nem csak az létezik Magyarországon xd.
(Nincs ott hogy csak Budapesten).
19 hát ha te ennyit keresel, akkor egyértelműen a kollégáid is.
Én full vegyes keresetű embereket ismerek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!