Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire nehéz lányokkal ismerkedni?
Figyelt kérdés
26 vagyok és eddig csak elutasításokat kaptam, barátnőm nem volt még. Annyira nehéz ismerkedni, senkinek nem jó semmi. Nagyrészt csak azoknak van párjuk akik nagyon jól néznek ki és mozgalmas, társasági életük van.nov. 2. 09:41
1/7 anonim válasza:
mert lúzer vagy, változtass magadon nyomulj és add a rosszfiút az kell nekik
szintén egy vesztes 22F
2/7 anonim válasza:
Ha külsőre nincs valami normális fotód, megbuksz a csajoknál. Ha elfogadható a fotód, de zaklatod online a csajt, vagyis mindig te írsz, bukol, mert pincsi vagy. Én elhiszem hogy nektek már sokkal nehezebb ismerkedni, a sok közösségi oldal miatt, plusz ha rágörcsölsz, dobbant a csaj. Nem tudok érdemi tanácsot adni, max menj rá a csúnyább csajokra, gyakorlásnak jó lesz.
3/7 anonim válasza:
Ha magadért nem teszel semmit, egy nőért sem tennél. Előbb tegyed magad rendbe.
4/7 anonim válasza:
"Nagyrészt csak azoknak van párjuk akik nagyon jól néznek ki és mozgalmas, társasági életük van."
Ez nem egészen igaz...
5/7 anonim válasza:
Mert nem lányokkal kell ismerkedni, hanem igazi nagy betűs NŐKKEL
6/7 anonim válasza:
Nézd aki jól néz ki annak könnyű, aki nem annak máshol kell erőbe, pénzben sokat villantani.
A lányoknál és a nőknél VILLANTANI kell, meg kell mutatni hogy alfahím vagy.
7/7 anonim válasza:
"Nagyrészt csak azoknak van párjuk akik nagyon jól néznek ki és mozgalmas, társasági életük van."
Ez egy bullsh1t, tesim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!