Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett manapság nehéz ismerkedni a lányokkal?
29 srác vagyok kicsit balfasz vagyok, de jó srác vagyok még szép is.
Régebben könnyebben ismerkedtek az emberek nem de?
A Nők egyébként miért nem kezdeményeznek? Ez mindig a srác dolga lesz?
"de jó srác vagyok még szép is"
nem vagy te meleg?
mi az, hogy szép vagy?
Szép balfasz ... minden nő álma.
Gyerek a nőknek Chad kell. Átlag pasinak esélye nincs. Kompetitív a terep.
El vannak szallva az igényeid!
Szivesen
"Régebben könnyebben ismerkedtek az emberek nem de?"
Régebben nem rettegtek szemkontaktust létesíteni, aztán valamiféle interakciót kezdeményezni, majd fenn is tartani.
De úgy nem megy, ha én, a nő ugyan kifejezetten keresném a szemkontaktust, a férfiak viszont inkább a telefonjukat, a földet, a falat, a fákat, a bármi mást nézik, mert nem akarnak "zavaró bámulók" lenni vagy ki tudja, miért. Ha én szólnék hozzájuk, beszélgetnék velük, ők meg igen-nemmel, félmondatokkal lezárják, és simizik tovább a telefont... És még rossz néven is veszik, hogy mit akarok én kommunikálni velük, hiszen nem ismerjük egymást, idegenek vagyunk, hagyjuk már békén a másikat.
Ha kb. ezt takarja a kicsit balf@szság, azon rajtad kívül senki nem tud segíteni. De ha megnyugtat, nem te vagy az egyetlen ilyen töketlen. Komolyan a 78 éves Mari nénibe is több bátorság és jobb kommunikációs-szociális készségek szorultak, úgyhogy előbb be tudna csajozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!