Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ennyire nehéz lányokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire nehéz lányokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés

Mai világban ha egy srác nem bátor, tapasztalatlan és nem könnyen ismerkedős típus akkor majdnem esélytelen hogy barátnője legyen?

Úgy gondolom ha valakinek sikerül kapcsolatot találnia akkor ő neki nagy szerencséje van.

2024. máj. 4. 20:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
36%
A kérdésedre a válasz ott a leírásodban: mert nincsenek meg hozzá a képességeid. Tehát ehhez a szerencsének semmi köze.
2024. máj. 4. 20:37
 2/13 anonim ***** válasza:
65%
Miből gondolod, hogy régen könnyen szereztek a beszari pasik nőt?
2024. máj. 4. 20:46
 3/13 anonim ***** válasza:
64%

Az maximum szerencse, hogy összetalálkozol-e ebben a világban azzal a személlyel akivel ki tudtok alakítani működő párkapcsolatot. A többi már rajtatok áll.

Egyébként nem olyan nehéz.. igazából szerintem könnyű. Bár tudni kell, hogy hol vevők rád és hol nem.

2024. máj. 4. 20:48
 4/13 anonim ***** válasza:
62%

"Úgy gondolom ha valakinek sikerül kapcsolatot találnia akkor ő neki nagy szerencséje van."

Sima kapcsolatot szerintem könnyű. Olyan kapcsolatot, amiben benne akarsz maradni, és mindent megkapsz, amit akarsz, illetve semmit nem kell megtenned, amit nem akarsz, na az szerencse.

2024. máj. 4. 20:51
 5/13 anonim ***** válasza:
12%

Képzeld én egy töketlen, visszahúzódó pali vagyok, mégis a csajok kezdeményeznek nálam.

Akkor ez vajon hogyan lehet?

2024. máj. 4. 20:54
 6/13 anonim ***** válasza:
41%
Fiúkkal tudsz ismerkedni? Vannak barátaid? A lányokat kivéve mindenkivel könnyen megtalálod a hangot?
2024. máj. 4. 20:55
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
Hardcore. :)
2024. máj. 4. 21:26
 8/13 anonim ***** válasza:
28%

Szerintem is vannak nehézségei az ismerkedésnek párkapcsolati célzattal. Nem bagatelizálnám el a dolgot. Eleve ott kezdődik a probléma, hogy lányokkal csak ott tudsz ismerkedni, ahol ők megjelennek.

Hogy néz ki egy átlagos felnőtt férfi napja. Van munkája, munkahelye. Egy csomó olyan szakma van, ahol nem is tud még csak találkozni se lányokkal. Kapásból 8 óra már ki is esett, mint ismerkedési lehetőség. Pihenni is kell, általában egyedül, ez is 8 óra mínusz. A fennmaradó időben kell olyan elfoglaltságot találni, ahol találkozhat a férfi lányokkal. Hová járnak a lányok tömegével? Pláza, boltok, cukrászda, mozi, étterem, pub, szórakozóhelyek, konditerem, strand, uszoda, táncklub, énekkar, zenekar, iskola, tanfolyamok, egyéb sportlétesítmények, könyvtár, utazások, stb. Ezen helyek közül kell tudni valahová beilleszkedni ahhoz, hogy egyáltalán női társaságba kerülj a férfi.

Ahol én lakom pl a felsoroltakból egy csomó hely ki is esik, mert egyszerűen nincs, vagy mert nem látogatják tömegesen lányok és akkor marad az utazgatás oda, ahol várhatóan majd megjelennek. Szóval nincs mese, teperni kell a kapcsolatért és még akkor sem biztos, hogy egyáltalán össze fog jönni bármi is. Az élethez szerencse is kell, de nem gondolnám, hogy annyi elég lenne hozzá, hogy csak várjuk, hogy egyszer valamikor majd megtörténjen velünk.

Nem tudom, hogy mennyi idős vagy kérdező, de fiatalon biztos, hogy nem lenne szabad ennyire elkeseredettnek lenni. Lépni kell és nem nyafogni, mert "az idő csak serceg..."

2024. máj. 4. 22:03
 9/13 anonim ***** válasza:
15%
Az a valóság amiről azt gondolod hogy az a valóság. Ennél jobb választ nem tudok adni! Vagy érted vagy nem...
2024. máj. 4. 22:09
 10/13 anonim ***** válasza:
29%

Még ha bátor is lennél meg minden, a lányok 0.1%a normális, akinek van szemelyisege, és nem hiszi magáról azt h modell csak mert pár simp belájkolta a pucér instás képeit..

Akkor is nehéz lenne.

Nekem szerencsém volt, bár sokat dolgoztam, hogy megtaláljam a mostani feminin barátnőm, akin nincs 20kg smink, és lágy, nem egy nyomorek.

2024. máj. 5. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!