Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz lányokkal ismerkedni?
Sok lány flegma, lekezelő, bunkó ha az ember meg akarná ismerni. Meg sok lány a fiú külsejét nézi, ezalapján dönt.
Kb lehetetlennek érzem a társtalálást. Főleg hogy én nem vagyok rámenős, így ha nem érdeklem a lányt akkor annyiba hagyom.
20-24 éves lányok a korosztályom és nem egyszerű ismerkedni mert eléggé el vannak szállva maguktól is, meg az elvárásokkal is.
Miért tetted fel a kérdést ha válaszoltál rá? :D
Amúgy...
Miért ilyen nehéz fiúkkal ismerkedni?
Sok fiú flegma, lekezelő, bunkó ha az ember meg akarná ismerni. Meg a legtöbb fiú a lány külsejét nézi, ezalapján dönt.
Kb lehetetlennek érzem a társtalálást. Főleg hogy én nem vagyok rámenős és olyan sem, aki rögtön szexel, így nem érdeklem őket és akkor annyiba hagyom.
18-40 éves fiúk csak ágyba akarnak vinni nem ismerkedni meg eléggé el vannak szállva maguktól is, meg az elvárásokkal is.
Na milyen az érem másik oldala kérdező?
Mert nem tudsz ismerkedni. Leirom hogyan kell.
1. Felhivod magadra a figyelmet.
2. Megvarod, hogy a masik kifejezze az erdeklodeset.
3. Odamesz hozza es beszelgetest kezdemenyezel.
Ha olyan hulye vagy, hogy egybol a 3. lepessel kezdesz, akkor ne csodalkozz, ha elhajtanak a rakba. Ahogy a hazepitest sem a tetonel kezdik, meg kell alapozni az egeszet. Ezert nem mukodik a random nok leszolitgatasa plane, ha nyomi, luzer modon teszed. Kinek jo az?
1 kérdés.
Miért akarsz ismerkedni?
Hogy szerezz valamit?
Vagy, hogy adj valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!