Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A magyar lányokkal miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyar lányokkal miért ilyen nehéz ismerkedni?

Figyelt kérdés
Összesen 2 magyar barátnőm volt eddig. Azokat is nehezen szedtem össze. Voltam Londonban és Párizsban is bulizni, ott meg sokkal könnyebben ment az ismerkedés, rengeteg fekete meg ázsiai lány mászott rajtam meg dícsérték a kék szemem.

2022. máj. 22. 09:16
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
86%

Mert a magyaroknak más a mentalitása, azért. Eleve egy irigy, negatív nép ez.

Viszont szerintem ha valaki megtanulja a magyar nőket fekszedni, akkor más országban verhetetlen lesz, mert máshol könnyebb az ismerkedés, mint itt.

2022. máj. 22. 09:20
 2/25 anonim ***** válasza:
97%

Tisztelet persze a kivételnek, van egy pár magyar ember, aki nem irigy, nem negatív.

#1 voltam.

2022. máj. 22. 09:25
 3/25 anonim ***** válasza:
43%
Mert nagyon fenn hordják az orrukat és nagyon elszállt igényeik vannak.
2022. máj. 22. 10:36
 4/25 anonim ***** válasza:
32%

3

Igen, hatalmas igényeink vannak! Legyen egy fogyasztható személyoséged, 30 felett ne mamahotelban lakj, legyen lakasod, autód, es egy jólfizető állásod 30 éves korodra! Ezek az olyan olyan k*rva nagy elvárások? 😂

Ha nekem nőkent ment, nehogymár neked férfikent ne menjen

2022. máj. 22. 10:42
 5/25 anonim ***** válasza:
36%
#4 30 éves korra a lakás irreális elvárás manapság (gondolom neked vettek vagy örökölted), a jól fizető állás szintén. Ehhez még hozzájön, amit nem írsz le, mert annyira alap, hogy legyen a férfi minimum 180 cm magas és jóképű, na meg persze gyúrjon minden nap.
2022. máj. 22. 10:46
 6/25 anonim ***** válasza:
56%

5

Senki nem.rakta alám. Sem a lakast, sem az autot, és munkát sem mas szerzett nekem! Az önerőt kulfoldon szedtem össze rá

2022. máj. 22. 11:00
 7/25 anonim ***** válasza:
28%
Ja, hacsak úgy nem, hogy kimentél "takarittani asvájcba" :)
2022. máj. 22. 11:19
 8/25 anonim ***** válasza:
84%

Én takarítottam Svájcba (férfiként). Három nap alatt kb. 100 000 Ft-ot kerestem.

2022. máj. 22. 11:24
 9/25 anonim ***** válasza:
83%

Tévedés! Egy nagyon elit családnál voltam babys. Angliában

2022. máj. 22. 11:43
 10/25 anonim ***** válasza:
74%
Szóval protekcióval. Úgy könnyű. Aki nem ilyen szerencsés, annak viszont nemhogy 30 évesen, de egész életében álom marad a saját lakás.
2022. máj. 22. 11:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!