Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar lányokkal miért ilyen nehéz ismerkedni?
3.
Megírta az igazat, rögtön lehúzták.
Ez egy ilyen oldal…
4.
És igen, jól leírtad, pontosan ilyen igényeitek vannak, és egy nőnek könnyebb minden az életben és abban az országban, ahol nem iszlám hit van.
11
"Legyen egy fogyasztható személyoséged, 30 felett ne mamahotelban lakj, legyen lakasod, autód, es egy jólfizető állásod 30 éves korodra!"
Nekem több fiatal huszonéves munkatársam van (férfiak) akik saját zsebből (beleszámolva a diákmelós pénzt) vettek kocsit például. Jó fizető állásod lehet ha kitanulsz egy hiányszakmát (hegesztő, villanyszerelő stb). Meg ha mondjuk maszekolsz, sokat...az se árt. Elmehetsz kamionozni külföldre, elvileg az se fizet rosszul.
A lakás az más, ilyen ingatlanárak mellett, azt bevallom.
A személyiséggel meg gondolom hogy ne legyél egy himsovi barom..
Vagy neked van hozzáfűzni valód, hogy ezek miért lehetetlen elvárások?
12.
Nekem két hiány szakmám van, az egyik pont egy minősített láng és villamos ív hegesztő.
Családi házban lakom a szüleimmel, ami meg van felezve.
SZÁMOMRA ez megfelelő. Aztán ha egy misz mancinak nem tetszik, hát odébb áll..
Nézd sok 20-30 év körüli férfi, fiú akinek nincs megfelelő egzisztenciája, simán összejön egy tinilánnyal,mert egy 20-30 év körüli nőnél már nagyon nagyon számít a pénz.
Egy tinilánnyal még őszinte szerelmet lehet kapni, de felnőtt korban sok sok van olyan ,hogy a másikkal csak a pénzéért egzisztenciájáért van vele, jó elviselem ezt a pasit, mert jól keres, jövőben lehet családot alapítani, de amúgy nem jön be stb.
14
Senkit nem viselnék el a pénzéért! Viszont anélkül, nem lennék senkivel! Nem.kell nagy dolgokra gondolni, atlag 5-600at keresse meg, mint én is
Valahogy én sem tudok egyetérteni a 4es válaszolóval, pedig az ilyeneket mindig is szeretem úgy kezelni, hogy mind a 2 fél szemszögét meg tudjam érteni. De miért fontos az, hogy a másik félnek mije van? Van-e saját lakás, kocsi, vagy nincs? Ezektől függ ma már egy férfi? Első randinál nem az lenne a fontos, hogy legyen szimpatikus és legyen némi kölcsönös vonzerő és rendes, becsületes állása? Eszembe se jutna, hogy van-e saját kocsija, saját lakása a másiknak... ki a francot érdekel, ha szimpatikus és jó a társasága.
Az egyedülálló férfiak, akik "mamahotelbe" élnek, nagyobb részük nem azért él ott, mert lusták elmenni (biztos, hogy ilyenek is vannak, de ne ezek alapján általánosítsunk már mindenkit), hanem mert anyagilag sokkal jobban kijönnek, tudnak spórolni azokra az időkre, ha alakulna valami kapcsolat és új életet tudnak kezdeni biztosabb anyagi háttérrel, ettől függetlenül ugyanúgy aktív életet élnek a házi munkákban, besegítésekben. Mi ebbe az olyan ijesztő?
A jól fizető állás is szerencse kérdése sok esetben. Jelenleg én vezető beosztásba dolgozom, jól fizet, sokkal nagyobb a felelősségem is, de csak azért lettem vezető, mert helyettem nem volt épp akkor más és szükség volt valakire. Amúgy meg a 86. senki lennék sokkal kevesebb, átlagos fizetéssel. A jól fizető állás sem egy olyasvalami, amit olyan könnyen megkapsz, mert van róla papírod. Egyáltalán nem így működik ez, főleg manapság. A saját kocsi-téma is olyan, hogy vannak, akik nem szeretnek vezetni, ismerek nem egy ilyet, van ilyen közeli ismerősöm, busszal el tudnak menni akárhova. De ha lenne társuk, vagy már gyerekük, biztos vagyok benne, hogy hoznák azt az áldozatot, hogy órákat vegyenek ki és vezessenek. Egy kapcsolaton belül normális és néha kell is áldozatot hozni bizonyos kereteken belül a másikért és a családért, ha az egyik szereti és tiszteli a másikat, kompromisszumot tudnak kötni. De hogy rögtön ez legyen az elsődleges cél, hogy: "legyen saját lakásod, legyen saját kocsid, legyen jól fizető állásod, mert nekem ez már van", ez számomra óvoda-kategória. Nem az lenne a fontos, hogy legyen szimpatikus elsőre, és legyen némi kölcsönös vonzerő, meg tudj benne bízni? Kit érdekelne ezek mellett a saját kocsi? Tudom, sok a hülye férfi, és igen, kell szelektálni, de szerintem nem az olyan tényezők miatt hülyék, mert épp nincs saját kocsija. Lehet, velem van a baj, én sose fogom tudni ezt megérteni teljesen...
15
Valóban egész nap b*sznak! Könyvelő vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!