Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A kaukázusi országokban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kaukázusi országokban (grúz, örmény) nehéz ottani lányokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés

Olvastam úti leírásban, hogy rendkívül erkölcsösek, a többség még a házasság előtti szexet is elitéli.

Ettől függetlenül érdekelne, hogy "barátkozós" kedvűek-e, ha igen, szeretik-e a magyar fiúkat legalábbis egzotikumként?

2015. máj. 27. 21:18
 1/5 anonim ***** válasza:
A grúzok, örmények azt mondták hogy könnyen ismerkednek velük!
2015. máj. 27. 22:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Az erős vallási befolyásnak — úgymint ortodox, gregoriánus, iszlám — köszönhetően bizony sokkal erkölcsösebbek a kaukázusiak. Viszont arról fogalmam sincs, hogy a magyarokkal milyen a viszonyuk. Gondolom, azt sem tudják, hogy merre van Magyarország.
2015. máj. 28. 11:21
 3/5 anonim válasza:
53%
Már hogyne tudnák hol van Magyarország, Zichy Mihályt nemzeti festőjükként tisztelik a grúzok.
2015. máj. 29. 00:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Ilyen tradicionálisabb országokban sehol sem könnyű az ismerkedés. Ami persze nem azt jelenti, hogy nincsenek könnyűvérűbb nők, láttam én már arab nőt is rohadt nagy dekoltázzsal, miniszoknyában támasztani a mecset falát. Egyetlen egyet az általam látott sok-sok tízezer arab nő közül.:)
2015. máj. 30. 01:26
 5/5 anonim ***** válasza:

Nagyon tetszik, hogy nincs házasság előtti szex ill. az, hogy a hidegben élnek. Ha két jó ember találkozik, talán van esélyed és áldásom rá, ha ettől jobb lesz a világ. De tiszta szívvel nem merném ajánlani, ha arra gondolok, amit édesanyja mondott a fiának Akhilleusznak és a nők a gyengéid: Hős leszel, mindenki emlékezni fog Rád, de sosem térsz vissza. Vagy maradsz a családdal, szeretni fognak, de senki nem fog emlékezni a nevedre. Szerintem mindkét esetben halhatatlan maradsz. A nevedre igaz, hogy senki nem fog emlékezni, de tovább élsz szeretteiddel együtt a következő generációban.

A dolog súlyosságával igazán nem szívesen viccelnék, de erről egy eszembe jut:

Bemegy a dokihoz a páciens és azt mondja neki az orvos:

-Van egy jó és egy rossz hírem, melyikkel kezdjem?

-A rosszal.

-Ön halálos beteg.

-És mi a jó hír?

-Hogy új betegséget nevezünk el önről.

2015. máj. 30. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!