Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezt hogy kellene lereagálnom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt hogy kellene lereagálnom?

Figyelt kérdés

3 napja beszélgetek egy lánnyal online, de hamar rájöttem, hogy nem azonosak az értékrendjeink.

Röviden:

Én mindig jobb akarok lenni mindenben, Ő pedig elvan egész nap netflixezéssel.

Én testépítő versenyre készülök, rajta pedig van kb. 40kg felesleg.

Nem, nem a túlsúllyal van a baj, hanem azzal, hogy teljesen ellentétes a nézetünk (ezt a túlsúly dolgot azért írtam le, hogy ebből is látszik mennyire külön világ vagyunk mentálisan). Én maximalista vagyok, Ő pedig beéri a minimummal.

Egyébként egy kedves lányról van szó, de úgy érzem, hogy kötődési problémái vannak, mert már a 2. nap után olyanok írt, hogy "Vigyázz magadra" "Aggódom érted". 2 nap beszélgetés után ez nem normális.

Ha írok neki, szinte azonnal visszaír, és azt sem bánná, ha 0-24 írnánk egymással.

Próbálom neki finoman jelezni, hogy nem vagyok erre vevő, mégpedig azzal, hogy kb. 2-3 óránként írok neki vissza és nem is kérdezek vissza.. Tudom, bunkóság, de nem szeretnék hiú ábrándokat kelteni benne mégjobban. Azt érzem, hogy 1000%-on pörög és túlzottan lelkes.

De itt jön a probléma: Túlzottan empatikus vagyok és nem akarom megbántani, mert barátai alig vannak, introvertált elég keményen. Nem beszélget senkivel, nem véletlenül ilyen lelkes..

Magamra is ismertem, mert introvertáltabb vagyok én is és mivel híján vagyok ismerkedésnek, így volt olyan, amikor én is 1 hét után már az esküvőt terveztem.. (Nem a szó szoros értelmében nyilván, de én is túlzottan lelkes voltam)

Ebből már kinőttem, nagyon sokat foglalkoztam ezzel (értsétek ez alatt azt a dolgot, hogy mentálisan sokat fejlődtem ahhoz az időszakomhoz képest), hogy ne alárendelt szerepet játsszak már az első perctől kezdve és úgy fogom fel az ismerkedést, hogy az van előttem, hogy nekem megfelel-e és nem pedig az, hogy én megfeleljek neki.

A legjobb megoldásnak azt tartom, hogy folytatom ezt a pár óránkénti dolgot, mármint, hogy ritkán jelzek neki vissza. Így idővel hátha megunja..

tegnap 19:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ezek fényében te is lehetnél annyira felnőtt, hogy az arcába mondod az igazságot,majd békén hagyod!

Nyilván nem kell megbántani, egyszerűen csak finoman közölni vele, hogy szerinted nincs egymással dolgotok, ezért a továbbiakban nem szeretnél ismerkedni vele.

A többi részletkérdés, nem releváns az, hogyan tudod a hàta mögött szidni őt.Lényeg az, hogy nem kell neked, márpedig ezt közös érdekből mielőbb tanàcsos lenne tudtára adnod.

tegnap 21:16
 12/14 A kérdező kommentje:

Kollégák voltatok, szerintem elfogadhatóbb, mint egy olyan eset, amikor még csak nem is találkoztatok csak online beszéltetek pár órát..

tegnap 21:32
 13/14 anonim ***** válasza:
51%

Látom nagyon ráfeszültél a dologra... A gyakorin kesergés is a jobbá váláshoz tartozik?

Mert számomra pl.: a Netflix használat kevésbé ellenszenves.

tegnap 21:34
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha tényleg empatikus vagy, akkor finoman közlöd vele, hogy nem egymást keresitek. Amit te csinálsz, abból nem fogja levenni, hogy nem érdekled. Majd bemagyarázza magának, hogy dolgod van, azért nem érsz rá. Akkor is, ha napokig nem írsz. Szóval jobb, ha gyorsan rövidre zárod és egyenes vagy. Te se szeretnéd, ha hitegetne valaki, ugyanis azzal, hogy 2-3 óránként reagálsz tartod benne a reményt.
tegnap 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!