Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem jön össze kapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jön össze kapcsolat?

Figyelt kérdés

1 éve vagyok szingli, fél éve kezdtem el csajozni, randizgatni.

Eddig voltak randik, voltak akikkel csak alkalmi jött össze,jelenleg is egy lánnyal össze járok,de kapcsolat nem jön össze.

Sok nővel ismerkedtem az elmúlt fél évben,de valahogy egyikkel se jött össze semmi.

Volt két csaj is akikkel első randi végén csokoloztunk, majd másnap eltűntek szó nélkül.

Sokszor olvasom itt hogy a férfiak nem kezdeményeznek, hát nem tudom én minden férfi tarsamtol azt hallom hogy ők kezdeményeznek,de nekik se jön össze semmi, mert a mai nők már túl hamar elvesztik az érdeklődesuket a másik fél iránt.

Például nem rég 3 napig beszéltem egy lánnyal jövő hétre le volt beszélve a tali, aztán tegnap látom hogy ki követett instan és ghostingolt a francba.

Komolyan elment már az egész ismerkedéstol a kedvem, attól hogy csak 1-2 szex kapcsolat jut, attól hogy ghostolnak,attól hogy 1-2 nap után elvesztik az érdeklődésüket, komolyan nem értem.

Pedig nincs baj a külsőmmel, mindegyik nő akikkel randiztam mondta hogy nagyon jól nézek ki stb.

Az a baj hogy a mai nők akárkit megkaphatnak, és ettől annyira felmegy az onbizalmuk hogy az hihetetlen, míg mi örülünk ha vissza írnak ők nyugodtan válogathatnak, hisz van miből.

Ja és már tinderen az se mindegy hogy hogy írsz rá a nőre, találj ki valami frappáns ne túl sablonos szöveget, ha már úgy írsz rá hogy szia akkor már vissza se írnak.

Furcsa régebben mind a 3 hosszú kapcsolatom egy sima "szia lenne kedved ismerkedni?" kérdéssel kezdődött, most meg már ott tartunk hogy ha ezt írod egy nőnek vissza se ír.

Jóval nehezebb manapság párt találni mint mondjuk ezelőtt 6-7 évvel, de szerintem ezt nem csak én gondolom így.

Bocs az ékezetek miatt a billentyűzet össze vissza javít.

26F

okt. 31. 08:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
puskás peti többszáz nővel volt együtt pedig nála feminibb 'férfi'nincs
okt. 31. 08:32
 2/14 A kérdező kommentje:

Puskas Peti híres és gazdag énekes nyilván hamarabb becsajozik emiatt mint egy "átlag" ember.

Ha egy burkoló lenne, vagy egy gyári melós de legyen akár diplomás de nem ismert akkor a Dallos Bogi szoba se állt volna vele. Erről ennyit. Ennyi erővel hozzuk fel Draket, Zac Efront 😂🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

okt. 31. 08:38
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
Dallos bogi nem,de más hasonló külsejű nem sztár nő igen,azért dumája is van péternek,fērfiatlan ugyan,de nagy zsivány
okt. 31. 08:41
 4/14 A kérdező kommentje:
Nem érdekel Puskas Peti
okt. 31. 08:48
 5/14 anonim ***** válasza:
4 a nőket meg te nem érdekled
okt. 31. 08:51
 6/14 anonim ***** válasza:
0%

Rájuk írok h szia,visszaírnak. Sose ghostolt egy csaj sem.

Alfa vagyok

okt. 31. 08:52
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
6 hazudsz,a nők nem szeretnek neten ismerkedni,facebookon csak családdal beszélgetnek,azért van 5000 ismerősük
okt. 31. 08:57
 8/14 anonim ***** válasza:
Nekem is több ezer ismerősöm van, bár facebookon csak pár száz van jelölve és igen kis része család. Iskola tanulmányokból (több általános iskola több évfolyama, testvéreim osztálytársai, gimnázium, itt is több osztály és évfolyamból van ismeretség, egyetemen 3 évfolyam), különórákról, szakkörökről, hobbimból ismert emberek és persze a kollégák a jelenlegi és korábbi munkahelyekről. És voálá. Nem nehéz elérnie ezt még egy introvertáltnak sem.
okt. 31. 09:59
 9/14 anonim ***** válasza:
8 nekem 1 ismerősöm van,10 év alatt
okt. 31. 10:59
 10/14 anonim ***** válasza:
Akkor jó eséllyel nem dolgozol, mert 10 év alatt új kolléga jönne.
okt. 31. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!