Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elszomorító, hogy a társkereső portálokon egy csomó nő a kutyájával pozol. Nincs már a férfiember, hogy pótolni kéne őt a kutyával? Mi lesz belőle? Vagy a nőkkel van probléma?

Rakat macskám volt, nincs két egyforma. Az enyém szeretett ébreszteni, de volt olyan, amelyik szeretett az ember hasán aludni.
A tengeri malacos is vicces. Azt se tartottál. Az én malackám igényelték a társaságot. Volt, hogy azért kellett a másik szobában aludnom, mert sírtak, hogy abban a szobában, ahol vannak, nincsen senki velük. De volt olyan, hogy elmentem ruhát vásárolni és hívtak, hogy a malacok az ajtót nézve sírnak, siessek haza. (Nem a kaja volt a gond, mert a többiek komisz módon elkényeztették őket.) Igényelték a napi foglalkozást, hogy kivegyem őket és egy pici játsszak velük. De még hörcsögben is volt olyanunk, akihez beszélgetni kellett, mert igényelte, volt olyan, amelyik imádott a testvérem zsebében utazni.
Az állatok reakciója függ attól is, hogyan gondozod. Nekünk a legtöbb állatunk elég jól szocializált volt, mert a család minden tagja foglalkozott velük.

#19 Ezt írtam, de nem fogta fel!
#11 vagyok
kérdező, #18: "Amiatt is feldobtam ezt a témát, mert ha a kutyával fotozkodik valaki, akkor már van társa. Mit csinál akkor a tárkereső oldalon?" - Ebből az jön le továbbra is, hogy nagyon böszme vagy! :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!